Harta succesului

Harta succesului - John C. Maxwell
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHarta succesului
Comanda acum "Harta succesului - John C. Maxwell" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Succesul este dificil de definit. Multi il echivaleaza cu bogatia, puterea si fericirea. Dar adevaratul succes nu e ceva ce achizitionezi sau ceva ce "iti iese". E mai degraba o calatorie pe care o intreprinzi de-a lungul intregii vieti. "Definitia succesului nu este identica pentru doi indivizi... procesul, cu toate acestea, este acelasi pentru oricine", afirma John C. Maxwell.
In stilul sau deja bine cunoscut, autorul ofera perspective unice asupra succesului. Scotand la iveala o definitie care iti pune succesul real la indemana, te motiveaza sa fii perseverent in provocarea de a-ti atinge visurile.
Succesul nu este rezervat celor care dispun de resurse financiare sau de talente speciale. Este la indemana tuturor celor dornici sa invete cateva principii practice pe care sa le respecte apoi zi de zi. In Harta succesului, John Maxwell insoteste cititorul la fiecare pas, pana cand este echipat cu propria harta care il va ghida in restul calatoriei de-o viata. Acesta va afla cum sa faca bagajele, ce tovarasi de drum sa isi aleaga, cum sa evite ocolurile si sa construiasca relatii profesionale relevante. Autorul a inclus intrebari profunde si exercitii care vor ajuta cititorul sa isi concentreze gandirea si sa isi planifice atent abordarea propriei calatorii catre succes.
Harta succesului este instrumentul nepretuit care va va purta pe drumul ce v-a fost harazit si va va ghida mereu inainte pentru a va trai visele si a va atinge scopul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Harta succesului
Cartea Harta succesului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Harta succesului - John C. Maxwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa placi in 3 minute - Patricia Delahaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Patricia Delahaie
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala