Guvernantii din umbra si societatile secrete

Guvernantii din umbra si societatile secrete - Serge Hutin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGuvernantii din umbra si societatile secrete
Comanda acum "Guvernantii din umbra si societatile secrete - Serge Hutin" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
Oamenii care ocupa prim-planul scenei politice dispun de o putere reala?

Aceasta este problema esentiala pe care Serge Hutin o analizeaza in aceasta carte unde demonstreaza, cu o serie de exemple stupefiante, ca soarta natiunilor depinde deseori de vointa unor grupuri de oameni care nu au nici o functie oficiala.

Este vorba de societati secrete, adevarate criptoguverne, care ne hotarasc soarta fara stirea noastra. Existenta lor nu poate fi presimtita decat atunci cand un fapt neprevazut ii obliga sa actioneze la lumina zilei.

Un exemplu luat la intamplare. Intre cele doua razboaie mondiale, o tanara femeie a facut dezvaluiri in lucrarea ei Calatorii in caleidoscop. A murit in mod misterios chiar in seara cocteilului de lansare a lucrarii, iar a doua zi, personaje anonime cumparau toate exemplarele tiparite ale cartii de la editor. Iar cele deja distribuite presei au disparut si nici o cronica nu a aparut in vreun ziar.Astfel, se pune problema fascinanta a existentei pe pamant a unei ierarhii oculte de guvernanti care vegheaza (la nevoie, prin folosirea sistematica a fortei cand rasturnarile sunt necesare intr-o anumita perioada a ciclului omenirii) ca miscarea istoriei sa se deruleze conform cu normele generale, transcendente in raport cu indivizii si chiar cu grupurile. Oamenii sunt doar niste pioni pe esichierul istoriei?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Guvernantii din umbra si societatile secrete
Cartea Guvernantii din umbra si societatile secrete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Guvernantii din umbra si societatile secrete - Serge Hutin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Xenofobului - Spaniolii - Drew Launay Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Drew Launay
17,01 lei
Universul bijuteriilor - Teofil Gridan Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Teofil Gridan
24,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse