Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele 7 secrete ale cuplurilor fericite
Comanda acum "Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
"Dragostea creste atunci cand ne conectam inimile prin lucruri mici, aparent fara importanta."
Astfel suna introducerea remarcabilei carti dedicata cuplurilor, considerata un bestseller - potrivit New York Times - al psihologilor John C. Friel si Linda D. Friel.
Dupa douazeci si cinci de ani de practica medicala, cateva decenii de cercetari stiintifice asupra cuplurilor si examinari amanuntite ale principiilor psihologice cheie care sustin parteneriatele romantice de succes, cei doi autori ofera solutii simple pentru a evita capcanele obisnuite care ne impiedica sa obtinem linistea si armonia intr-o relatie intima. Aceasta lucrare surprinde ?magia? relatiilor cu adevarat reusite prin povestiri, exemple si imagini fermecatoare si captivante, constituind o resursa extrem de valoroasa si de necesara atat pentru cupluri, cat si pentru terapeuti. Ea merge direct in miezul intimitatii, invatandu-ne arta de a comunica, de a ne intelege reciproc cu adevarat si de a ne apropia unul de celalalt la un nivel profund.
"Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite" are darul de a ne indemna sa aruncam o privire introspectiva asupra vietii noastre sentimentale, pentru a descoperi exact ceea ce ne dorim, de ce avem nevoie si ce putem face pentru a trece de la o relatie nefericita, mediocra si nesatisfacatoare la una minunata si plina de succes.
Principalul scop al acestei carti este sa ne provoace, sa ne stimuleze, sa ne intrige, sa ne incante si sa ne lumineze. Ea reprezinta cu mult mai mult decat un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale catre descoperirea si practicarea iubirii adevarate - "magice".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite
Cartea Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bigbrother - Fratele Cel Mare - Laura Stanciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Laura Stanciu
9,00 lei
Romania si lumea in timp - Ioan Istrate Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Ioan Istrate
43,23 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse