Guvernanta financiara corporativa

Guvernanta financiara corporativa - Mihaela Onofrei
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGuvernanta financiara corporativa
Comanda acum "Guvernanta financiara corporativa - Mihaela Onofrei" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
In raport cu mediul de afaceri actual, pentru care succesul inseamna dobandirea de cat mai multa forta financiara, chiar cu pretul incalcarii regulilor, lucrarea de fata incearca sa analizeze fascinatia puterii si distributia acesteia in interiorul corporatiilor.

Cuvinte ca "standarde", "principii" sau "control" creeaza nelinisti profunde celor care s-au angajat sa "vanda" iluzia obtinerii unor profituri ametitoare, deoarece un asemenea obiectiv presupune adesea incalcarea regulilor jocului, cu orice risc, indiferent de consecinte, facand extrem de dificila guvernanta unei corporatii. Astfel, in mod aparent inexplicabil, companii-vedeta ale bursei nu mai fac fata platilor, intr-o lume capitalista pentru care erorile managerilor in materie decizionala, indiferenta administratorilor si complicitatea auditorilor au creat adevarate "cocteiluri" cu efecte devastatoare, greu de anihilat. De aceea, demersul autoarei s-a axat pe incercarea de a explica, teoretic si practic, dimensiunea financiara si mecanismele politice ale guvernantei corporatiste, pentru care implementarea cu fermitate a standardelor este o solutie absolut necesara spre a recastiga increderea investitorilor.

Cartea se adreseaza studentilor de la facultatile de economie, drept, inginerie economica (la cursuri universitare si postuniversitare) si persoanelor cu functii de decizie, atat din sectorul privat, cat si din cel public, pentru care eficienta utilizarii resurselor si asigurarea fluxurilor de lichiditati reprezinta prioritatea de baza in contextul crizei financiare actuale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Guvernanta financiara corporativa
Cartea Guvernanta financiara corporativa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Guvernanta financiara corporativa - Mihaela Onofrei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sisteme Informatice Financiar-bancare Vol.i - Davidescu Niculae Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Davidescu Niculae
13,08 lei
Macrofinante - Petre Brezeanu, Luminita Ristea, Adina Trandafir, Gabriela Fotache, Tudor Boengiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Petre Brezeanu, Luminita Ristea, Adin...
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante