Gripa aviara

Gripa aviara - Constantin Savu, Mara Nicolaescu
Pret: 19,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGripa aviara
Comanda acum "Gripa aviara - Constantin Savu, Mara Nicolaescu" de pe libraria ishop la pretul de 19,95 lei
Descriere carte:
In aceasta lucrare, autorii Constantin Savu si Mara Nicolaescu abordeaza una dintre cele mai serioase si controversate probleme ale sanatatii umane si animale, pe fondul plasarii opiniei publice la extreme de panica sau indiferenta. Lucrarea "Gripa aviara"? este realizata intr-o conceptie moderna, prin care informatiile extrem de bine documentate si de ultima actualitate sunt redate intr-o maniera abordabila, fiecare capitol fiind urmat de concluzii pertinente, iar un capitol special este alocat raspunsurilor clare pentru cele mai frecvente intrebari legate de acest subiect. Autorii au alcatuit si un glosar de termeni medicali, care faciliteaza intelegerea unor notiuni si concepte medicale inclusiv de catre cei neinitiati in acest domeniu. Lucrarea "Gripa aviara"? este un instrument eficient si usor abordabil pentru intelegerea naturii complexe si schimbatoare a gripei aviare, fiind adresata atat specialistilor, cat si publicului larg, tuturor celor care doresc o viziune extinsa asupra realitatii de ultima ora create de virusurile acestei boli.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gripa aviara
Cartea Gripa aviara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gripa aviara - Constantin Savu, Mara Nicolaescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alergiile  - Moira Crawford Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Moira Crawford
11,87 lei
Incontinenta urinara. Ghid de diagnostic si tratament - Nicolae Calomfirescu, Valentin Ambert, Andrei Manu-Marin Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Nicolae Calomfirescu, Valentin Ambert...
15,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana