O jumatate de veac in slujba medicinei legale

O jumatate de veac in slujba medicinei legale - Vladimir Belis
Pret: 41,42 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO jumatate de veac in slujba medicinei legale
Comanda acum "O jumatate de veac in slujba medicinei legale - Vladimir Belis" de pe libraria ishop la pretul de 41,42 lei
Descriere carte:
 Aparuta in conditii grafice exceptionale, aceasta interesanta culegere de aduceri aminte ale ilustrului Prof. dr. Vladimir Belis, personalitate inalt reprezentativa si proeminenta a Scolii Romane de Medicina, reprezinta in esenta repere insemnate dintr-o indelungata cariera. Aceste ganduri si trairi, devenite dominante cu cat se inainteaza in zona de bilant a unei vieti, au fost redate cu deosebita claritate, stand la baza initierii acestor scrieri. Ele vorbesc despre oameni, fapte si intamplari deosebite, demne de a fi retinute si care, cel mai important, sub nici o forma nu trebuie lasate sa se piarda. Lucrarea de fata, de aceea, poate avea interes nu numai pentru medicii legisti sau colegii distinsului autor, dar si pentru un public medical cat mai larg.

Cuprins: O jumatate de veac in slujba medicinei legale. Editoriale si articole selectate din Revista de Medicina Legala 1993-2009. Articole selectate din saptamanalul Viata Medicala 1994-2009. Curriculum Vitae. Retragerea seniorilor. Imagini, clipe prinse in memoria timpului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O jumatate de veac in slujba medicinei legale
Cartea O jumatate de veac in slujba medicinei legale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O jumatate de veac in slujba medicinei legale - Vladimir Belis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Specialitati medicale. Medicina de familie - Teste grila. Rezidentiat si licenta - Zamfir Marius, Chiru Anton Adina, David Robert Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Zamfir Marius, Chiru Anton Adina, Dav...
28,99 lei
Cartea sanatatii femeii - Marilyn Glenville Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Marilyn Glenville
85,41 lei
Ghidul sanatatii tale - editie color - Michael Van Straten Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Michael Van Straten
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana