Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita)

Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita) - Micaela Ghitescu
Pret: 37,28 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita)
Comanda acum "Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita) - Micaela Ghitescu" de pe libraria ishop la pretul de 37,28 lei
Descriere carte:
Adresandu-se unui public larg, fara studii filologice de specialitate, dar stapan pe cunostintele gramaticale, cartea constituie un instrument eficient pentru invatarea limbii portugheze.
Prin sublinierea asemanarilor dintre limbile noastre surori nascute la cele doua extremitati ale latinitatii europene, speram sa-i ajutam pe romani sa se apropie de o limba frumoasa, bogata si subtila, vorbita astazi de peste 200 de milioane de locuitori din lumea intreaga.

DESPRE AUTOARE
Micaela Ghitescu este licentiata a Facultatii de Filologie din Bucuresti, traducatoare a peste 60 de opere ale unor importanti scriitori portughezi si brazilieni, precum si autoare a unor dictionare bilingve si de proverbe (dintre care doua publicate la Lisabona), a primit de trei ori premiul de traducere al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti si medalia "Premiu de traducere"? a Societatii de Limba Portugheza din Lisabona.
Este cavaler al ordinului national " Serviciul credincios"? si ofiter al ordinelor braziliene "Rio Branco"? si "Cruzeiro do Sul".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita)
Cartea Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gramatica limbii portugheze (editie revizuita si adaugita) - Micaela Ghitescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Portugheza pentru incepatori (cu CD audio) - Olga Balesta, Stephane Regman, Irene Henle Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Portugheza
Olga Balesta, Stephane Regman, Irene ...
46,60 lei
Portugheza pentru incepatori (cu CD audio) - Olga Balesta, Stephane Regman, Irene Henle Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Portugheza
Olga Balesta, Stephane Regman, Irene ...
46,60 lei
Limba portugheza. Curs practic - Pavel Mocanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Portugheza
Pavel Mocanu
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba PortughezaCarti recomandate din categoria Limba Portugheza