Gramatica limbii italiene pentru toti

Gramatica limbii italiene pentru toti - Christiane Cochi
Pret: 18,64 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGramatica limbii italiene pentru toti
Comanda acum "Gramatica limbii italiene pentru toti - Christiane Cochi" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
Clara, completa si practica, "Gramatica" este intentionata a facilita "tuturor" insusirea limbii italiene fie prin studiu individual, fie in cadrul invatarii in grup, printre cei "vizati" aflandu-se elevii de gimnaziu, studentii, ca si oricare dintre cei care-si iau inima in dinti si se dedica de unii singuri studiului acestei limbi. Reusita asigurata de metoda ramane aceeasi, in oricare dintre cazuri, caci materialul este conceput pe baza experientei diferitelor centre de cercetare pedagogica, in conformitate cu cele mai noi orientari manifestate in desfasurarea probelor la aceasta limba in cadrul examenului de bacalaureat si in concursurile organizate de marile scoli si purtand semnatura unei reputat dascal de limba italiana si traducator din aceasta limba, Christiane Cochi.
Consultarea lucrarii permite - datorita caracterului ei bilingv, terminologiei usor accesibile si "trimiterilor" la paragrafe de referinta - un studiu continuu, fara a apela prea des la dictionar, si progrese inca dupa abordarea primului capitol: fraze corecte, de o anumita complexitate, construite pe baza unui lexic uzual si variat.
"Regulile ilustrate prin exemple" (comentate riguros, ori de cate ori acest lucru se impune), "trimiterile la paragrafele altor capitole", ca si "exercitiile" (cu rezolvari integrale in sectiunea finala a volumului) se constituie in atuurile lucrarii, dandu-i posibilitatea "cursantului" sa recapituleze unele probleme de gramatica insuficient asimilate si sa se familiarizeze treptat cu observatiile legate de sintaxa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gramatica limbii italiene pentru toti
Cartea Gramatica limbii italiene pentru toti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gramatica limbii italiene pentru toti - Christiane Cochi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gramatica limbii italiene - Geta Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Italiana
Geta Popescu
19,00 lei
Limba italiana - curs practic - Haritina Gherman Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Italiana
Haritina Gherman
30,02 lei
Invata singur limba italiana. Gramatica, exercitii-lectura (ed. a II-a, revazuta si adaugita) - Adriana Lazarescu, George Lazarescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Italiana
Adriana Lazarescu, George Lazarescu
23,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba ItalianaCarti recomandate din categoria Limba Italiana