Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari

Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari - Alan Vengel, Greg Wright
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari
Comanda acum "Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari - Alan Vengel, Greg Wright" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:

Gradina Vanzarilor ofera concepte clare pentru intelegerea procesului de vanzare si instrumente de motivatie precise pentru ca orice persoana sa-si poata perfectiona abilitatile si sa-si mentina cariera pe o curba pozitiva de crestere. Indiferent ca esti nou venit sau imbatrinit in domeniu, trebuie sa citesti Gradina Vanzarilor.
   Aceasta carte arata cum ar trebui vanzatorii sa isi trateze clientii. Sunt evidentiate principiile unei reale colaborari, alternativa deopotriva profitabila si sanatoasa daca este adoptata ca mod de gandire.
   Adoptand pasii simpli relevati de autori si tu poti sa depasesti dezamagirile inerente unei cariere in vanzari, sa-ti maresti substantial volumul incasarilor si sa-ti mentii entuziasmul de-a lungul timpuluiVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari
Cartea Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gradina Vanzarilor. Patru pasi simpli pentru succesul in vanzari - Alan Vengel, Greg Wright" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa scrii reclame de succes - Dominic Gettins Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Dominic Gettins
37,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate