Ghid de buzunar pentru parinti

Ghid de buzunar pentru parinti - Gail Reichlin, Caroline Winkler
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de buzunar pentru parinti
Comanda acum "Ghid de buzunar pentru parinti - Gail Reichlin, Caroline Winkler" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Ajutor! Cum procedezi cand copilul tau prescolar isi iese din fire, musca alti copii, te intrerupe tot timpul, vorbeste urat, nu vrea sa foloseasca olita si face multe altele?

Cartea de fata ofera sute de solutii rapide la problemele cu care se confrunta frecvent parintii cu copii mici. Sfaturile incluse in aceste pagini se bazeaza pe indelungata experienta a autoarelor, pe bun-simt, judecata sanatoasa si intelepciune parinteasca. Filozofia acestui ghid promoveaza disciplina bazata pe iubire neconditionata, insotita de limite educationale ferme. Iar strategiile sugerate de cele doua autoare garanteaza o calmare imediata a situatiei si o buna intelegere pe termen lung a problemelor de comportament ale copiilor.

Gail Reichlin este de profesie educatoare, avand o experienta de peste 30 de ani in domeniu. De asemenea, este un orator energic si respectat pe tot cuprinsul Statelor Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive - atat pentru parinti, cat si pentru profesori. Activeaza si ca director executiv al organizatiei nonprofit Parents Resource Network cu sediul in Chicago, Illinois, SUA, pe care a fondat-o in urma cu peste 25 de ani, in scopul de a oferi instruire si solutii la problemele frecvente de care se lovesc parintii cu copii mici. Gail Reichlin ofera si sesiuni de consultanta pentru grupuri mici de parinti, pe tema comportamentelor dificile, si este implicata in multe programe si proiecte destinate copiilor prescolari. Mai mult, ea este frecvent invitata in emisiuni de radio si TV si colaboreaza cu presa scrisa.

Caroline Winkler este scriitoare si a gazduit, impreuna cu Gail Reichlin, o emisiune TV difuzata in zona Chicago, despre cum e sa fii parinte. Cele doua autoare au creat un site, menit sa ajute si sa sustina familiile cu copii, care poate fi vizitat la adresa: www.pocketparent.com. Fiecare dintre ele este mama a trei copii.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de buzunar pentru parinti
Cartea Ghid de buzunar pentru parinti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de buzunar pentru parinti - Gail Reichlin, Caroline Winkler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarcina si nasterea. Ghid practic - Miriam Stoppard Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Miriam Stoppard
44,55 lei
Psihologia virstelor - Tinca Cretu Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Tinca Cretu
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti