Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres)

Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) - Schneider Meg
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres)
Comanda acum "Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) - Schneider Meg" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
Cum este bine sa reactionez cand copilul meu are un comportament nepotrivit? Dar cand trece printr-un moment greu? Cum sa-i schimb copilului purtarea, cum sa-l ajut? Sunt intrebari pe care ni le punem multi dintre noi, parintii de astazi. Ghidul de fata ne inarmeaza cu cele mai bune tehnici de 'reactie' si educatie. 'Cele mai bune' pentru ca nu e vorba de simple retete, menite sa rezolve situatii de moment. Scopul lor ultim este sa usureze comunicarea cu copilul, sa-i formeze acestuia caracterul, sa-l invete ceva folositor in viata. Cele 25 de tehnici functioneaza de la varste mici pana in adolescenta. Pentru a arata cum functioneaza in viata reala, Meg Schneider- psiholog, dar si cunoscuta autoare americana de literatura pentru copii- le-a pus, pur si simplu, in scena. Pornind de la situatii-tip, a construit mici scenarii parinte-copil, mai vii si mai instructive decat orice discurs teoretic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres)
Cartea Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) - Schneider Meg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Increderea in sine a adolescentului - Copilul la varsta ingrata - Germain Duclos, Danielle Laporte, Jaques Ross Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Germain Duclos, Danielle Laporte, Jaq...
14,25 lei
Cind sa spunem nu copiilor - Robert Langis Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Robert Langis
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti