Germana pentru incepatori

Germana pentru incepatori - Maxim Popp
Pret: 14,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGermana pentru incepatori
  • Autor: Maxim Popp
  • Editura: Niculescu
  • Colectia:
  • Categoria: Limba Germana
  • ISBN: 978-973-748-247-1
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Germana pentru incepatori - Maxim Popp" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
Metoda recomandata incepatorilor apartine unui reputat lingvist, Maximilian (Maxim) Popp (1912-1994) - profesor al Universitatii din Bucuresti si al "Conservatorului Ciprian Porumbescu" din Bucuresti, specialist in predarea limbilor straine (engleza, franceza si germana), membru, in perioada celor cinci ani de studii la Londra, al Confederatiei Internationale a Studentilor, autor de articole si lucrari de specialiate (1968 - "Limba germana", 2 vol.; 1978 - "Engleza vorbita. Cuvinte si expresii de uz curent"; 1983 - "English through pictures"; 1994 - "Limba engleza pentru avansati"), cu o vasta experienta in stiinta predarii limbilor straine, cu metode de predare consacrate pe plan international prin acuratete, eleganta si eficienta -, distingandu-se prin grupajul sintetizat si sistematizat de exercitii si insemnari de la cursurile de limba germana predate de eminentul lingvist (in grup sau individual), la care s-au adaugat de-a lungul vremii retusurile impuse de practica.
Intr-o forma usor asimilabila, metoda transmite incepatorului, odata cu vocabularul, exercitiile gramaticale indispensabile citirii si intelegerii unui text in limba germana (sectiunea "Exercitii. Vocabular, teorie, practica"), alcatuind o baza gramaticala, pe care sa se poata trece la urmatoarea etapa: imbogatirea vocabularului, perfectionarea in vorbire si scris. Astfel, lectiile trateaza, in principal, un fenomen gramatical, o aplicatie fiind compusa din doua teme axate pe acelasi vocabular, urmarind punerea in practica a acelorasi aspecte gramaticale (atat printr-o traducere din limba germana in limba romana a temei din limba germana, cat si printr-una din limba romana in limba germana a celei de-a doua teme, prin exercitii de conversatie si dictari).
Volumul este completat de un set de lecturi (sectiunea "Lecturi") cu subiect si frazeologie de limba germana, urmarind sporirea capacitatii de intelegerea si a celei de exprimare a cursantului, prin expresii colocviale sau specific profesionale, si de o sinteza a problemelor de gramatica (sectiunea "Elemente de gramatica").

EXERCITII - VOCABULAR, TEORIE, PRACTICA --- 6

LECTURI --- 147

ELEMENTE DE GRAMATICA --- 207


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Germana pentru incepatori
Cartea Germana pentru incepatori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Germana pentru incepatori - Maxim Popp" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Deutsch fur kinder - Germana pentru cei mici - Gheorghe Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Germana
Gheorghe Radulescu
8,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba GermanaCarti recomandate din categoria Limba Germana