George Enescu. In constelatia muzicii universale

George Enescu. In constelatia muzicii universale - Vasile Doros
Pret: 99,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeorge Enescu. In constelatia muzicii universale
Comanda acum "George Enescu. In constelatia muzicii universale - Vasile Doros" de pe libraria ishop la pretul de 99,90 lei
Descriere carte:


O pasiune, mai curand "patima" de-o viata de om! Patru decenii de consacrare pe altarul unei indeletniciri aflate la intanlirea dintre arta si devotiunea iubitorului de frumos de a eterniza performantele geniului uman in exponate de rare armonii plastice.

Acolo, in panteonul nemuritorilor, George Enescu - el insusi un indragostit de filatelie - se va simti cu siguranta, fericit de aceasta "rapsodie filatelica" inspirata de destinul sau de mare ctitor, creata de un moldovean de-al lui intru lauda instinctului creator romanesc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre George Enescu. In constelatia muzicii universale
Cartea George Enescu. In constelatia muzicii universale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "George Enescu. In constelatia muzicii universale - Vasile Doros" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Energia si materia -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
38,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii