Filozofie in 30 de secunde

Filozofie in 30 de secunde - Barry Loewer
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFilozofie in 30 de secunde
Comanda acum "Filozofie in 30 de secunde - Barry Loewer" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Filosofie in 30 de secunde  

Cuget, deci exist, materialism dialectic, existentialism? Metoda socratica, deconstructie? Desigur, cunoasteti semnificatia acestor notiuni sau, cel putin, ati auzit de ele. Dar oare le stapaniti destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a va impresiona prietenii?  

Filosofie in 30 de secunde prezinta, intr-o maniera revolutionara, cele mai semnificative 50 de teorii filosofice din toate timpurile. Filosofii de marca au fost provocati sa lase deoparte pentru o vreme framantarile lor cu privire la sensul existentei si sa incerce sa explice, pe intelesul tuturor, cele mai sofisticate idei filosofice - in doar doua pagini, 300 de cuvinte si o ilustratie metaforica.

Volumul de fata isi propune sa patrunda in mintea celor mai mari ganditori ai lumii, ajutandu-va sa intelegeti concepte complexe, precum imperativul categoric al lui Kant, fara sa va alegeti cu dureri de cap.  

Editorul Barry Loewer este seful catedrei de filosofie de la Universitatea Rutgers din New Jersey. Printre principalele sale arii de interes se numara fundamentele metafizice ale stiintei, filosofia fizicii si filosofia mintii. Coautor al lucrarilor Meaning in Mind (alaturi de Georges Rey) si Physicalism and Its Discontents (impreuna cu Carl Gillett), a publicat, de asemenea, mai multe studii referitoare la teoria cuantumului, metafizica legilor si a sansei, si filosofia mintii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Filozofie in 30 de secunde
Cartea Filozofie in 30 de secunde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Filozofie in 30 de secunde - Barry Loewer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlas de fiziologie umana - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Proiect editorial Adriana Rigutti, Tr...
84,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii