Genetica Judiciara

Genetica Judiciara - Vladimir Belis, Ligia Barbarii
Pret: 31,07 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGenetica Judiciara
Comanda acum "Genetica Judiciara - Vladimir Belis, Ligia Barbarii" de pe libraria ishop la pretul de 31,07 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata si-a propus sa prezinte principalele aspecte teoretice si practice ale mijloacelor moderne de identificare din domeniul medicinei legale si criminalisticii, denumite generic amprente genetice. In cuprinsul lucrarii sunt structurate intr-o sinteza proprie cunostinte de genetica, genetica moleculara, genetica a populatiilor si bioetica, cu aplicabilitate in cmpul medicinei legale si dreptului. Pentru ilustrarea unor cazuri si sustinerea unor afirmatii, autorii au apelat la experienta expertala acumulata in ultimii sase ani, perioada in care testele ADN au inceput a fi utilizate si la noi in tara de catre anchetatori si instantele civile sau penale. In contextul in care se face simtita tot mai acuta nevoia de investigatii ADN in sistemul medical si judiciar din Romnia, lucrarea de fata va constitui un punct de reper pentru toti cei interesati sa se familiarizeze cu genetica judiciara - acest fascinant domeniu expertal de mare actualitate. Adresabilitate: Medici legisti, geneticieni, criminalisti.

Cuprins: Introducere. Bazele identificarii in medicina legala si criminalistica. Structura si functiile ADN nuclear. Tehnici de analiza a ADN in practica medico-legala. Testele ADN in cercetarea filiatiei biologice. Tehnicile, metodele de prelevare a probelor de la locul faptei si utilizarea tehnologiei ADN in criminalistica si medicina legala Cromozomul Y - o noua perspectiva in identificarile genetice. Noi markeri ADN folositi in genetica judiciara. ADN mitocondrial. Interpretarea probabilistica a rezultatelor testelor ADN in cazurile penale si civile. Investigatiile genetice in catastrofele cu numar mare de victime. Standardele de analiza in investigatiile genetice. Bazele de date ADN. Quo vadis genetica judiciara. Bibliografie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Genetica Judiciara
Cartea Genetica Judiciara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Genetica Judiciara - Vladimir Belis, Ligia Barbarii" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O Clona Pentru Fiecare? Stiinta si Etica Clonarii  - KLOTZKO Judith Arlene Trad.MOLDOVAN Oana Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
KLOTZKO Judith Arlene Trad.MOLDOVAN Oana
17,91 lei
Genomica. Vol. I-II - colectiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
colectiv
46,60 lei
Incursiune in antropogeneza - Constantin Balaceanu-Stolnici, Cristiana Glavce, Florina Raicu, Ligia Apavaloae Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
Constantin Balaceanu-Stolnici, Cristi...
28,82 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GeneticaCarti recomandate din categoria Genetica