Furtul.O poveste de iubire

Furtul.O poveste de iubire - Peter Carey
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFurtul.O poveste de iubire
Comanda acum "Furtul.O poveste de iubire - Peter Carey" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
Roman aparut in douazeci si doua de tari, nominalizat in 2007 la Man Booker International Prize si Commonwealth Writers Prize.Divortat, falit si cazut in dizgratie, pictorul Butcher Boone se refugiaza, de voie, de nevoie, in casa de la tara a ... celui mai important colectionar al tablourilor sale. Aici spera sa reinceapa sa picteze si sa-l poata supraveghea, in acelasi timp, pe fratele lui, Hugh, hirsutul "idiot savant". Intr-o seara, cand apele raului din tinut au iesit din matca si Butcher se crede mai izolat ca oricand, in curte apare Marlene, o blonda seducatoare ce se dovedeste expert in arta. Mai mult, este nora unui celebru pictor si are dreptul sa autentifice valoroasele opere ale maestrului defunct. Coincidenta sau premeditare? Atras ca un fluture de stralucirea frumoasei Marlene, Butcher va porni impreuna cu Hugh intr-o calatorie epopeica pe trei continente, ce se va transforma pe nesimtite, alaturi de Marlene - papusarul care manevreaza din umbra oameni si orchestreaza intamplari - intr-un calvar tragicomic. Scris cu pofta, cu umor savuros care devine cand ironie rafinata, cand satira muscatoare, romanul reflecteaza asupra dragostei si artei, realitati esentiale care, daca stii cum sa le contempli, te lasa "nebun de bucurie".

"Peter Carey este un scriitor extraordinar. Proza lui hipnotizeaza, iar personajele sale, oricat de excentrice, sunt o infuzie de vitalitate." (John Updike)
"Romanul lui Peter Carey isi absoarbe cititorul instantaneu, pentru ca vocile personajelor lui au o putere hipnotica. Furtul. O poveste de iubire e o capodopera ce nu seamana cu nici un alt roman contemporan." (Pittsburgh Post-Gazette)
"O carte nerusinat de seducatoare, ireverentios de frumoasa, razboinica si profana." (Guardian)
"Peter Carey este un povestitor iscusit si ventriloc, adica plin de har" (The Atlantic Monthly)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Furtul.O poveste de iubire
Cartea Furtul.O poveste de iubire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Furtul.O poveste de iubire - Peter Carey" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Piramida - Ismail Kadare Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ismail Kadare
21,75 lei
Ocean Mare - Alessandro Baricco Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alessandro Baricco
11,87 lei
Pestele in apa - Vargas Llosa Mario Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vargas Llosa Mario
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala