Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg

Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg - Kazuo Ishiguro
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg
Comanda acum "Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg - Kazuo Ishiguro" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Autorul deja clasicelor Ramasitele zilei , Pe cind eram orfani si Sa nu ma parasesti revine in forta cu o noua carte: cinci povesti fascinante despre muzica, iubire si melancolie?   Relatate la persoana intii, cu delicatetea si simplitatea muzicala specifice lui Ishiguro, aceste cinci istorii perso­nale, amuzante si mustind de o tristete duioasa, exploreaza intr-o maniera neasteptata citeva dintre temele predilecte ale autorului: dragostea, muzica, trecerea timpului si, legata de aceasta, celebrita­tea. Visatori, indragostiti, stele pe punctul de a apune sau a se ridica pe firmament, toate aceste personaje, aflate intr-un moment de cotitura al vietii lor, devin interpretii unui concert in care fiecare voce si fiecare instrument atinge o nota umana cit se poate de autentica si de ravasitoare. Fie si pentru o singura clipa, muzica uneste sufletele, reaprinde scinteia dragostei, alina dispe­rarea, preschimbind-o in melancolie si facind-o astfel suportabila.  

?Arta, pericolele ei, durerile pe care ti le provoaca, cele citeva bucurii pe care ti le ofera sint teme pe care Ishiguro le sondeaza in profunzime in aceasta carte... perfecta.? (Frank Kermode, London Review of Books)
 ?Nu e deloc de mirare ca un prozator atit de profund, atit de bine echipat pentru a surprinde cele mai contradictorii sentimente, este indragostit de muzica.? ( Evening Standard )  
?Am putea evoca influenta lui Somerset Muagham in acest volum... Insa Ishiguro, un maestru al prozei, poate fi foarte greu derivat din alt scriitor. Nu se stie cum, insa reuseste mereu sa spuna ceva esential despre afacerea asta incurcata care e viata.? ( The Irish Times )  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg
Cartea Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg - Kazuo Ishiguro" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bal la contele d'Orgel - Raymond Radiguet Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Raymond Radiguet
14,25 lei
Plimbarea - Attila Bartis Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Attila Bartis
33,20 lei
India Song - Marguerite Duras Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Marguerite Duras
19,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala