Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea

Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea - Daniel Banulescu
Pret: 37,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea
Comanda acum "Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea - Daniel Banulescu" de pe libraria ishop la pretul de 37,52 lei
Descriere carte:
Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea este primul nascut al Clanului de Romane AM VAZUT, LUCRIND, DEGETUL LUI DUMNEZEU! Ca intr-o autentica familie si in Clanul lui Daniel, cartile se nasc si mor. Te pup in fund, Conducator Iubit! a murit! Traiasca Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea!
 Parodicul, grotescul, absurdul cotidian se amesteca, intr-o formula fericita, cu livrescul si cu ingredientele unui gen de realism ,,dur", frapant, chiar violent pe alocuri. Naratiunea are suspans, dialogurile sint nu doar verosimile, dar si savuroase.
Gasim in romanul de fata deopotriva un Bucuresti fabulos, tenebros, ca in romanele de mistere ale secolului al XIX-lea, un oras al comploturilor - politice, dar si metafizice - si un Bucuresti pestrit, desenat in culori realiste. Bucurestiul lui Daniel Banulescu este totodata Bucurestiul convoaielor oficiale de pe Calea Victoriei, al discursurilor de la tribuna, al spionilor, al securistilor atotputernici. Dar mai ales este Bucurestiul unde evolueaza un personaj de exceptie: Nicolae Ceausescu, antierou sinistru si comic, faustic si mefistofelic, pe care un ins de asemenea remarcabil, Iarba Fiarelor (hotul adolescent, spaima orasului si modelul tuturor spargatorilor bucuresteni), planuieste sa-l ucida.

Personaje ca acestea, dar si falsul proroc Madian, intemeietorul unei noi secte si al unei noi credinte la care ii converteste pe hotii de buzunare, abilii ,,springari" Arvinte si Sucu Marcel, ?ingerii apartamentelor" din Bucuresti, ori... labradorul vorbitor al Dictatorului sint asii din mineca pe care autorul ii scoate pentru a construi cu ajutorul lor o fictiune de zile mari.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea
Cartea Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea - Daniel Banulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intrusul - Marin Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Preda
14,25 lei
Primul meu job - Florin Dumitrescu (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Florin Dumitrescu (coord.)
23,75 lei
Regele cu pene - Constantin Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Ciuca
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana