Frumosul sex al barbatilor

Frumosul sex al barbatilor - Florence Enhuel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFrumosul sex al barbatilor
Comanda acum "Frumosul sex al barbatilor - Florence Enhuel" de pe libraria ishop la pretul de 16,15 lei
Descriere carte:
O carte despre femeile care deschid ochii cu adevarat si despre barbatii care se lasa priviti. O carte puternica, senzuala si sexuala.

Frumosul sex al barbatilor este un eseu personal in care eseista frantuzoaica Florence Ehnuel combina confesiunea cu reflexia filozofica asupra sexualitatii si care, fara spectacolul vulgaritatii sau al provocarilor facile, ne face sa reflectam asupra felului in care femeile se raporteaza la corpul&sexul masculin si ce loc au, in acest raport, privirea, fantasma si fidelitatea.

Florence Enhuel este absolventa de Ecole Normale Superieure, licentiata in filosofie si profesoara la Bordeaux. In 2004, a publicat L'Amour conjugue , la Editura La Martinere, pentru care a primit Premiul de eseu (despre morala/ pe teme de morala) al Academiei Franceze. Frumosul sex al barbatilor , publicat la Seuil, este al doilea ei eseu. Absolventa de ENS, dascal si mama a patru copii, eseista analizeaza in acest volum drumul lung si plin de aventuri catre cucerirea propriei sale libertati, ca femeie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Frumosul sex al barbatilor
Cartea Frumosul sex al barbatilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Frumosul sex al barbatilor - Florence Enhuel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa-l pastrez doar pentru mine - Dana Savuica Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Dana Savuica
9,50 lei
Viata Sexuala - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
***
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate