Franceza in 20 de pasi (carte cu cd)

Franceza in 20 de pasi (carte cu cd)  - D. Groza, G. Belabed, C. Dobre, D. Ionescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFranceza in 20 de pasi (carte cu cd)
Comanda acum "Franceza in 20 de pasi (carte cu cd)  - D. Groza, G. Belabed, C. Dobre, D. Ionescu" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
Limba franceza in 20 de pasi propune o metoda rapida si moderna de invatare a limbii franceze, destinata unui public larg: adolescenti, tineri sau adulti cu un nivel minim de competenta lingvistica, care doresc sa invete limba franceza sau care vor sa-si aprofundeze cunostintele gramaticale sau lexicale si sa-si dezvolte competentele de comunicare in limba franceza.

Continuturile sunt structurate in douazeci de unitati, care abordeaza o tematica diversa: familie, relatii sociale, sanatate, profesii, cumparaturi, pasiuni, mijloace de comunicare, transport, corespondenta etc.

Cele patru module recapitulative permit refolosirea, revizuirea si sistematizarea cunostintelor achizitionate pe parcursul a cate cinci lectii.

Cursul este completat de o serie de anexe, care cuprind: un tabel de conjugare a verbelor neregulate, cheia exercitiilor, traducerea textelor-suport, precum si un vocabular francez-roman. Cartea este insotita de un CD audio cu secventele introductive ale fiecarei unitati, in lectura unor vorbitori nativi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Franceza in 20 de pasi (carte cu cd)
Cartea Franceza in 20 de pasi (carte cu cd)  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Franceza in 20 de pasi (carte cu cd) - D. Groza, G. Belabed, C. Dobre, D. Ionescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Franceza intensiva - Constantin Paun Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Constantin Paun
20,71 lei
Regardez dans les yeux des enfants - Mariana David Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Mariana David
3,62 lei
Franceza pentru incepatori - Anne Braun, Patrice Julien Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Anne Braun, Patrice Julien
35,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba FrancezaCarti recomandate din categoria Limba Franceza