Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete

Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete  - Joyce Carol Oates
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFoxfire. Confesiunile unei gasti de fete
Comanda acum "Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete  - Joyce Carol Oates" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
New Yorkul anilor 1950. Istoria secreta a unei gasti de adolescente rebele, conduse de enigmatica Legs Sadovsky - "amestec de Robin Hood in varianta feminina si revolutionar marxist, de personaj naiv dotat cu o inteligenta ascutita si eroina de o indrazneala incredibila si o forta exceptionala" (Library Journal).

Dincolo de socantele scene de violenta, romanul este povestea legaturii speciale, emotionante si tulburatoare ce le uneste pe cele cinci adolescente si le insufla curajul de a merge mai departe. Foxfire nu este altceva decat refugiul lor din calea unei lumi ce sta sub dominatia masculina si modul lor de a face dreptate in numele celor slabi si neputinciosi.   In 1996, romanul Foxfire a fost ecranizat, filmul Foxfire (cunoscut publicului roman sub titlul de Adolescente rebele ) avand-o in rolul principal pe Angelina Jolie.

"Joyce Carol Oates are in continuare puterea de a surprinde... Legs Sadovsky este una dintre cele mai reusite creatii ale sale..." Chicago Tribune "O poveste impresionanta... induiosatoare si scrisa cu multa maiestrie..." Houston Post

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete
Cartea Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Foxfire. Confesiunile unei gasti de fete - Joyce Carol Oates" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Periplul lui Baldassare - Amin Maalouf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amin Maalouf
27,45 lei
Colectionarul de istorie - Elisabeth Kostova Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Elisabeth Kostova
69,99 lei
Spre far - Virginia Woolf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Virginia Woolf
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala