Fotografia Digitala

Fotografia Digitala - GREENBERG Steven
Pret: 35,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFotografia Digitala
  • Autor: GREENBERG Steven
  • Editura: All
  • Colectia: The Complete Idiot's Guide
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 973-571-480-9
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 376
  • Format carte:
Comanda acum "Fotografia Digitala - GREENBERG Steven" de pe libraria ishop la pretul de 35,00 lei
Descriere carte:
Aceasta carte va va arata cum sa captati imagini digitale, cum sa le descarcati in computer si cum sa le imbunatatiti! Cititi despre: comparatii intre diferitele tipuri de camere foto digitale, inclusiv intre modelele cu rezolutie inalta si cele cu rezolutie scazuta; specificatiile recomandate platformelor Windows si Mac pentru imaginile digitale; alegerea intre formatele JPEG, TIFF, GIF, BMP sau alte formate de fisiere comprimate; prezentarea aplicatiilor de editare a imaginilor si a efectelor speciale folosite la imbunatatirea imaginilor.
Veti avea imaginile digitale la degetul mic! Pas cu pas, veti invata: istoria fotografiei, de la heliografie la captura digitala; crearea fotografiilor panoramice de mari dimensiuni; observarea luminii, sau a lipsei acesteia, la construirea compozitiei; retusarea, redimensionarea si ajustarea culorilor, pentru a obtine capodopere; adaugarea textului in imagini; folosirea unor instrumente grozave pentru crearea albumelor; expedierea fotografiilor prin internet, catre prieteni si rude.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fotografia Digitala
Cartea Fotografia Digitala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fotografia Digitala - GREENBERG Steven" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Montecrai - Tinutul Pietrei Craiului (album Foto) - Mircea si Eliza Cinteza Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Mircea si Eliza Cinteza
65,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta