100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii

100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii - Traducere: Mircea Moldovanu, Roxana Birsanu, Augustin Fratila
Pret: 89,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii
Comanda acum "100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii - Traducere: Mircea Moldovanu, Roxana Birsanu, Augustin Fratila" de pe libraria ishop la pretul de 89,10 lei
Descriere carte:
Un muzeu de arta este manifestarea palpabila a istoriei culturii. Chiar daca un muzeu se concentreaza pe lucrarile unui artist sau ale mai multora, pe opere apartinand unui curent artistic sau pe capodoperele unei epoci, muzeele de arta sunt, fara indoiala, capabile sa reflecte cum o anume cultura se vede pe sine insasi si mediul sau. In zilele noastre, este greu de gasit o capitala care, ca o expresie elocventa a mandriei patriotice, sa nu expuna lucrarile artistilor autohtoni sau sa nu adune arta de renume international ori sa nu posede obiecte de arta, sculpturi si tablouri care sa-i ilustreze istoria. Aceasta carte iti prilejuieste o calatorie prin cele o suta cele mai faimoase muzee; colectiile lor de arta fac din ele unele dintre cele mai importante institutii culturale ale lumii contemporane. Fiecare muzeu permite o scurta incursiune intr-o anume cultura: temele sale, punerea lor in valoare, arhitectura fiecarui muzeu sunt atat de distincte pe cat sunt miresmele purtate in vazduh. Fiecare muzeu descris in 100 cele mai frumoase muzee ale lumii reprezinta o istorie si o cultura, traditiile si aspiratiile lor, trecutul si prezentul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii
Cartea 100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii - Traducere: Mircea Moldovanu, Roxana Birsanu, Augustin Fratila" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Catalogul obiectelor de negasit - Jacques Carelman Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Jacques Carelman
40,50 lei
Manifestele futurismului - Filipo Tommaso Marinetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Filipo Tommaso Marinetti
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta