Forta entuziasmului

Forta entuziasmului - Norman Vincent Peale
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roForta entuziasmului
Comanda acum "Forta entuziasmului - Norman Vincent Peale" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Scrierile si activitatea lui Norman Vincent Peale au marcat puternic societatea americana in cea de a doua jumatate a secolului XX. El este nu numai un teolog, ci si un om de actiune, care a reusit sa-si puna in practica ideile. Prin metoda gandirii pozitive, el a ajutat milioane de oameni si a contribuit in mare masura la conturarea unei noi conceptii despre viata si relatiile interumane in lumea civilizata. In timp ce gandirea pozitiva defineste modul in care putem aborda problemele, entuziasmul este ceea ce da forta actiunilor noastre. Entuziasmul poate delimita granita dintre succes si esec. Este o arma impotriva mediocritatii si ne invata cum sa ne folosim aptitudinile, vitalitatea si resursele creatoare din noi insine. Este forta care ii transforma pe oameni in fauritori de miracole. Da nastere la indrazneala si curaj, intareste increderea, ne ajuta sa ne depasim indoielile. Creeaza energie si este sursa tuturor realizarilor. Oricine poate fi entuziast o ora; important este sa ne pastram entuziasmul intreaga viata. Daca ne vom folosi inteligenta, pasiunea si motivatia profunda, ne vom putea implini orice dorinta. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, veti descoperi ingredientul care poate transforma o viata anosta intr-una pasionanta. Entuziasmul inseamna sa-ti pese cu adevarat.

Dr. Norman Vincent Peale (18981993), autorul a 34 de carti, a fost un reputat teolog si orator specializat in probleme motivationale, cunoscut in lumea intreaga sub numele de "Predicatorul de milioane". Pastoria lui s-a intins pe sase decenii, incluzand - fapt fara precedent - o perioada de 52 de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. A fost fondatorul Institutului pentru Religie si Sanatate - o clinica psihiatrica in care pacientii erau ingrijiti atat de medici, cat si de pastori - si al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste 4 milioane de exemplare. Mesajul sau a continuat sa-i inspire pe cei mai mult de 1 milion de cititori ai revistei lunare Plus : The Magazine of Positive Thinking , publicate de Fundatia pentru un Trai Crestin, infiintata in 1940 de el si de sotia sa, Ruth Stafford Peale. Mesajul inspirational al dr. Peale a fost transmis prin carti, brosuri, reviste si ziare si este acum disponibil pe casete audio si video. Cea mai cunoscuta carte a sa, Forta gandirii pozitive , s-a vandut in mai mult de 15 milioane de exemplare si s-a tradus in 40 de limbi straine, printre care si in romana, la Curtea Veche, 1999.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Forta entuziasmului
Cartea Forta entuziasmului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Forta entuziasmului - Norman Vincent Peale" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 17 Legi Ale Muncii In Echipa - John Maxwell [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Maxwell [seria]
19,00 lei
Atitudinea este totul - Jeff Keller Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jeff Keller
16,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala