Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul

Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul - John Fuhrman
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDa! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul
Comanda acum "Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul - John Fuhrman" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
DRUMUL CATRE DA INCEPE CAND TU INSUTI SPUI DA!

Pornind de la principiul foarte cunoscut care spune ca nu poti ajunge mare, daca n-ai fost mai intai mic, John Fuhrman sustine un punct de vedere extrem de clar: nu poti atinge succesul, daca n-ai cunoscut mai intai esecul. Nu ca ar fi vreo placere in a fi refuzat nimeni nu sustine asta! Numai ca esecul inseamna o lectie te face sa vezi unde ai gresit. Si, de asemenea, iti arata cum te poti corecta. Data viitoare, vei fi cu mult mai bun. Dar ca sa ajungi mai bun, nu trebuie sa te resemnezi in fata esecului. Nu accepta ca un refuz sa insemne sfarsitul definitiv! De multe ori, un nu nici macar nu are legatura cu tine, personal. Daca perseverezi, in final vei sti cum sa atingi si sa mentii succesul. Nu te uita imprejur, la cei care vor sa te traga inapoi in cele mai multe cazuri, lor nu le pasa cu adevarat de tine. Deci, tie de ce ti-ar pasa de ei? Mergi inainte cu entuziasm si vei ajunge acolo unde iti doresti. Iar daca iti pastrezi increderea si optimismul, nu vei ajunge acolo singur. Entuziasmul e contagios si indispensabil. El iti da curaj sa inaintezi printre refuzuri, astfel incat sa poti ajunge, pas cu pas, la succes. Caci tot ce nu te omoara te face mai puternic!

John Fuhrman este un orator profesionist care a sustinut discursuri in intreaga lume. De asemenea, e autor de carti motivationale, consultant specializat in atingerea performantei de varf si presedinte-fondator al companiei Frame of Mind, Inc. Se numara printre cei mai cunoscuti experti in instruirea personalului din vanzari, fiind el insusi un lider premiat in domeniu. Discursurile sale sunt urmarite mai ales pentru mesa­jele referitoare la dezvoltare personala, leadership, moti­vatie, munca in echipa si socializare. Printre firmele pe care le-a consiliat se numara si companii din topul Fortune 100. Este un om dedicat intrajutorarii altora, sustinandu-i pentru ca acestia sa reuseasca in viata atat personal, cat si profesional si sa creeze ceva remarcabil in lume.

A fost inclus in categoria Whos Who in Executives and Professionals, iar punctul sau forte in motivarea oamenilor consta in faptul ca ii ajuta sa isi infrunte cele mai mari temeri si sa treaca peste refuzuri, astfel incat pe viitor ei sa-si poata atinge potentialul real.

Fuhrman este si autorul unor carti cu statut de bestseller international, care au fost traduse in cateva limbi. Prin titlu­rile pe care le-a publicat (si care s-au vandut in peste 500 000 de exemplare, pe cinci continente), a schimbat in bine vietile foarte multor oameni.

Dintre cartile lui John Fuhrman, la Curtea Veche Publishing au aparut: Bani online. Cum sa conducem o afacere stand acasa (2007) si Traieste cum iti doresti! Cum sa creati bunastare si sa traiti viata pe care v-o doriti (2007).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul
Cartea Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Da! Cum va pregateste un NU pentru acel DA care va modeleaza viitorul - John Fuhrman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trezeste-te! E mai tirziu decit crezi. Exercitii zilnice pentru o viata mai buna - Carole Collins, Carolyn Christison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carole Collins, Carolyn Christison
12,82 lei
In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Loehr, Tony Schwartz
15,20 lei
Importanta prieteniei - Alan Loy McGinnis Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Alan Loy McGinnis
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala