Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala

Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala - Peggy McColl
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFormula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala
Comanda acum "Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala - Peggy McColl" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:

Care este secretul unei vieti de succes, care sa te conduca la implinire? Autoarea de bestselleruri si experta in domeniul realizarii obiectivelor Peggy McColl si-a petrecut multi ani punandu-si aceasta intrebare si cautand raspunsul la ea.

Curiozitatea ei innascuta a facut-o sa citeasca nenumarate carti din literatura dezvoltarii personale si sa participe la un mare numar de conferinte si seminare. A integrat astfel in viata ei sfaturile a zeci de oameni de mare succes, fiecare cu propriile sale idei legate de secretul suprem al fericirii si al implinirii personale.

La fel ca atatia alti oameni care cauta sensul vietii, Peggy a cautat multa vreme in afara ei aceasta semnificatie. Desi a invatat foarte multe lucruri utile si a reusit intr-adevar sa isi creeze o viata mai buna prin aplicarea intelepciunii altor oameni, ea nu a gasit adevarata fericire. Intr-un tarziu, ea si-a dat seama in ce consta secretul fericirii si al implinirii si a inteles ca acesta rezida inlauntrul ei!

In aceasta carte fascinanta, Peggy ne impartaseste lectiile pe care le-a invatat de-a lungul calatoriei sale catre descoperirea de sine. Daca o vei citi, vei invata cum iti poti indeplini propriile tale vise! Intentia lui Peggy este de a te ajuta sa te trezesti si sa iti descoperi capacitatea innascuta de a-ti crea propria formula a prosperitatii, a fericirii si a succesului personal.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala
Cartea Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Formula succesului. Marele secret al unei vieti traite intr-o implinire totala - Peggy McColl" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dezvotati-va inteligenta - Gilles Azzopardi Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Gilles Azzopardi
10,26 lei
Te-ai nascut bogat - Bob Proctor Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Bob Proctor
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala