Flora medicinala a Romaniei

Flora medicinala a Romaniei - Aurel Ardelean, Gheorghe Mohan
Pret: 75,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFlora medicinala a Romaniei
Comanda acum "Flora medicinala a Romaniei - Aurel Ardelean, Gheorghe Mohan" de pe libraria ishop la pretul de 75,90 lei
Descriere carte:
 Boala este vazuta astazi ca un dezechilibru, care apare intre om si mediul inconjurator, intre componentele energetice ale sale sau intre sistemele de organizare ale fiintei umane. Acest dezacord, care afecteaza uneori insasi viata, se poate remedia apeland la terapia naturista care foloseste agentii naturali ca: apa, lumina, miscarea, caldura, frigul, alimentatia, plantele. In lume, se inregistreaza o revenire spectaculoasa la medicina naturista, homeopatica si, mai ales, la fitoterapie.
  Fitoterapia utilizeaza in tratarea afectiunilor produsele vegetale obtinute din plantele medicinale. Produsele de origine vegetala sunt preferate, deoarece sunt usor asimilate, bine tolerate de organism, nu produc efecte secundare, nu dau reactii adverse nedorite si nu determina obisnuinta.
  Se stie ca flora Romaniei cuprinde 3 600 de specii din care circa 360 specii sunt utilizate in

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Flora medicinala a Romaniei
Cartea Flora medicinala a Romaniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Flora medicinala a Romaniei - Aurel Ardelean, Gheorghe Mohan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Plante pentru oase si articulatii - David Hoffman Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
David Hoffman
16,15 lei
Tratamente naturiste in diabet - Victor Duta Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Victor Duta
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative