Flacara Violeta - Editie Noua

Flacara Violeta - Editie Noua - Teodor Vasile
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFlacara Violeta - Editie Noua
Comanda acum "Flacara Violeta - Editie Noua - Teodor Vasile" de pe libraria ishop la pretul de 34,20 lei
Descriere carte:

In loc de epilog

Daca in urma cu doi ani, intr-un cuvant de inceput, aminteam cuvintele lui Einstein: Iti poti trai aceasta viata ca pe un conti-nuu Act de Magie sau o poti trai fara sa vezi nimic magic in ea... avand speranta ca cei carora le va cadea in mana aceasta carte o sa inteleaga rolul benefic si vindecator al acestei meditatii, dar si faptul ca actiunile si gandurile lor, le genereaza, in mare parte, viitorul. Desi prietenul meu drag, Nicolae Elek, editorul acestei lucrari, m-a sprijinit si mi-a intarit credinta ca ar fi bine sa public lucrarea inceputa cu 8 ani in urma, desi eram sceptic si stiam ce va urma, desi pastram teama ca publicul larg din Romania nu era pregatit sa acceada o asemenea Cale, desi am scris ca nu cred ca societatea romaneasca era pregatita pentru a primi asa ceva, dar poate ca peste cinci sau poate peste 10 ani, cand copiii mei vor fi deja mari, aceasta carte va avea puterea de a schimba in mai bine destinul unor oameni... si totusi, inevitabilul s-a intamplat... cativa omuleti autonumiti paranormali mov, au incercat printr-un act de manipulare, sa creeze o umbra de moarte asupra acestei meditatii. Intreaga presa s-a napustit asupra ei. Era normal, altceva se do-rea sa se mascheze si pentru asta, trebuia sacrifi cat ceva. La un moment dat mi s-a parut de-a dreptul ridicola pastrarea pe prima pagina a acestor speculatii privind Flacara Violeta. Am inteles ca era necesara, trebuiau acoperite multe alte ,,evenimente cel putin socante privind viitorul acestui popor. Se pare ca aceste speculatii au ,,tinut atentia romanilor canalizata pe un subiect neinteles, poate, de marea masa manipulata si, cu stupoare si neliniste pentru cei aproape 60.000-70.000 de persoane participante la aceasta me-ditatie in decursul ultimilor zece ani. La fi ecare colt de strada se auzea cate un glas care isi exprima parerea, mai mult sau mai putin pertinenta cu privire la meditatia Flacara Violeta.

Au aparut peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, o multime de asa-zisi specialisti, mari initiati si paranormali, specializati in defaimare si tehnici de mahala, ce au inceput cu intreg arsenalul lor, un tandem cu prezentatori super specializati in de toate, un fel de terminatori, sa-si dea cu presupusul, sa intineze, ba chiar sa-si asume un concept pe care niciodata nu il vor putea intelege si atinge, pentru ca ei se lovesc de un zid: vitrina Lumii Materiale... ,,sticla ecranului.

La un moment dat am crezut ca ma regasesc undeva in societa-tea romaneasca de la inceputul anilor 80 si ca fenomenul medi-tatia transcedentala reincepe, retraieste ,,vanatoarea de vrajitoare, ca societatea romaneasca are nevoie de un nou sacrifi ciu, ,,de un tap ispasitor are nevoie sa dea vina sau sa bagatelizeze ceva ce nu e capabila sa inteleaga: bunatatea, bunul simt, credinta, iubirea, pa-cea, respectul de sine si fata de ceilalti, respectul si iubirea fata de copiii nostri, si deopotriva, fata de batranii nostri, respectul omului si al vietii, inainte de toate, dreptul la nevinovatie, toate acestea au fost incalcate pe rand. Traim intr-o societate in care non-valoa-rea si minciuna sunt cautate si pretuite. Trebuie sa fi m o natiune tare disperata, daca nu ne mai respectam batranii, daca nu ne mai iubim copiii, daca nu mai avem credinta si respect, atunci cu sigu-ranta meritam sa traim intr-acest circ mediatic si sa ne integram cu succes (a se vedea ca nu am scris absolut), in experimente de tipul codex alimentarium. Sa fi m primii care posedam pasapoarte biometrice, sa fi m pe primul loc intre cei care isi bat joc de natura tarii lor...

Si apoi ne miram de rezultate. Oare de ce?...

Atunci cand am scris ca societatea romaneasca nu este pregatita sa primeasca acum asa ceva, am crezut acest lucru si stiam ce va urma. Cand am scris ca poate peste 5 sau poate peste 10 ani aceste concepte vor schimba lumea... acum sunt foarte sigur de asta.

Scandalul mediatic declansat de presa romana si de micile fric-tiuni politice, au facut ca Flacara Violeta sa faca inconjurul pamantului. Pot spune ca asa trebuia sa se intample. Din tot acest rau se va naste un Bine, oamenii vor deveni din ce in ce mai curiosi si cei ce inca n-au afl at, vor afl a, vor cunoaste, vor vedea si un alt Adevar...acesta este viitorul!

Daca in 2008, odata cu aparitia primei editii, ma temeam de viitorul acestei tehnici si de faptul ca ea ar putea genera suferinta la un moment dat, acum stiu ca acest moment a trecut, ca de acum foarte multi oameni vor veni pe acesta Cale, din ce in ce mai multi, vor fi atrasi de Adevar si se vor indrepta spre Lumina, prin Credinta si Iubire, gasindu-si astfel, Pacea.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Flacara Violeta - Editie Noua
Cartea Flacara Violeta - Editie Noua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Flacara Violeta - Editie Noua - Teodor Vasile" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Retete de sanatate cu plante - Fritz Geiger Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Fritz Geiger
9,88 lei
Cei sapte centri energetici O abordare holistica a vitalitatii fizice, emotionale si spirituale -  Elizabeth Clare Prophet , Patricia R. Spadaro Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Elizabeth Clare Prophet , Patricia R...
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative