Fiecare pentru sine

Fiecare pentru sine  - Beryl Bainbridge
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiecare pentru sine
Comanda acum "Fiecare pentru sine  - Beryl Bainbridge" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Dame Beryl Margaret Bainbridge , nascuta in 1934, in Lancashire, Anglia, a fost nominalizata de cinci ori la Booker Prize , a castigat de doua ori White Bread Award, precum si Guardian Fiction Prize si este considerata a fi una dintre cele mai importante scriitoare britanice. Vaporul de nescufundat, mandria companiei White Star Line! Debordand de lux si opulenta, in aprilie 1912, Titanicul a pornit in prima lui calatorie, din Southampton catre New York .

In Fiecare pentru sine , Morgan, un tanar american, nepot al bogatului J. Pierpont Morgan, se afla la bordul navei, de unde ofera o descriere meticuloasa a ceea ce s-a intamplat pe parcursul celor patru zile fatidice: petrecerile pana in zori ale milionarilor de la clasa intai, orele lungi si conditiile in care erau obligati sa lucreze mecanicii navei, frica si spaima care i-au cuprins pe pasageri cand au realizat ca, intr-adevar, inimaginabilul se intampla.

Romanul lui Bainbridge spune mai multe despre acea epoca a carei deviza era "Fiecare pentru sine", decat tomurile de istorie sociala.

"Nu ratati acest roman!" Victoria Glendinning, Daily Telegraph 

"Un portret corect si emotionant al unui sfarsit de epoca." Erica Wagner, The Times

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiecare pentru sine
Cartea Fiecare pentru sine  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiecare pentru sine - Beryl Bainbridge" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Macii batranetii. Sade la ospiciu - Lestrehan Vincent, Parlange Anne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Lestrehan Vincent, Parlange Anne
13,30 lei
Lupta pentru milioane - Jules Verne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jules Verne
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala