Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin

Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin - Philippe Cavalier
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin
Comanda acum "Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin - Philippe Cavalier" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Bavaria, 1931. Invinuit de o crima pe care nu a comis-o, tanarul norvegian Th?run G?rensen este convins sa se puna in slujba viitorilor carmuitori ai Germaniei. Specialist avizat in religii pagane este cooptat in Ahnenerbe ? un institut misterios a carui activitate este controlata de nazisti. Pentru moment isi inchipuie ca va gasi acolo mangaierea si sprijinul de care avea nevoie, aflandu-se in compania unui cuplu seducator de aristocrati, La?me si Dalibor Galjero. In loc sa contribuie la salvarea lui, ei il arunca, dimpotriva, intr-un vartej napraznic de depravare si vrajitorie. Va primi un ajutor neasteptat din partea Faustei, agenta a aliatilor, intalnita la Venetia, dar intre Th?run si izbavirea la care aspira se ridica numeroase stavile reprezentate de protectorii sai puternici, de ordinul Camasilor Brune si de propriile sale himere. Nota autorului: cei ce descopera universul Secolului Himerelor deschizand cartea intitulata Lupii din Berlin pot fi linistiti ? fiind o naratiune autonoma, poate fi apreciata integral, facand abstractie de initierea cuprinsa in volumul anterior, Capcaunii Gangelui. In schimb, cei care cunosc deja istoria colonelului David Tewp si a cuplului Galjero vor reintalni aceste personaje si vor afla urmarea peripetiilor lor, precum si raspunsurile la intrebarile macabre lasate in suspans in primul volum.

Philippe Cavalier are 41 de ani.Licentiat al Institutului National de Limbi si Civilizatii Orientale si de literatura comparata, este pasionat de istoria religiilor si magie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin
Cartea Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secolul himerelor vol.2 ? lupii din Berlin - Philippe Cavalier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ocolul pamantului in 80 de zile - Jules Verne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jules Verne
7,40 lei
Pe cind eram orfani - Kazuo Ishiguro Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kazuo Ishiguro
27,07 lei
Palavrageala pe Nil - Naghib Mahfuz Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Naghib Mahfuz
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala