Fereste-te sa iubesti un pervers

Fereste-te sa iubesti un pervers - Veronique Moraldi
Pret: 4,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFereste-te sa iubesti un pervers
Comanda acum "Fereste-te sa iubesti un pervers - Veronique Moraldi" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:
Daca Fat-frumos se transforma in Mister Hyde, iata-te intre ghearele unui „dusman" cotidian care te va submina din punct de vedere psihologic si fizic! Inseamna probabil ca te-ai legat de ceea ce se cheama homo pervertus banalus , sau homo pervertus ordinarius sau homo pervertus habilis . Intotdeauna acelasi, cu prea mici exceptii. Tocmai de aceea este important sa stii sa-l recunosti, deindata ce il intalnesti. Aceasta carte descrie strategia pe care o aplica un astfel de om, pentru a-si intari dominatia asupra ta, arsenalul teribil pe care il pune in joc pentru a-si atinge scopurile. Care sunt domeniile de predilectie asupra carora isi exercita arta manipularii? Ce se ascunde dincolo de numeroasele sale fete? Care-i este vocabularul? Cum sa te feresti de el?
Pornind de la anecdote si marturii concrete, Veronique Moraldi abordeaza cu umor subiectul crucial al perversiunii conjugale din viata cotidiana, o perversiune extrem de banala, raspandita si totusi distructiva pentru cel sau cea care ii cad prada. Prin caracterul sau explicativ si prin sfaturile sale practice, aceasta carte iti va da puterea de a te elibera de sub dominatia unui pervers sau te va ajuta sa te feresti de pericolul de a te lega de o astfel de persoana.

*

Ne aflam, in unele pagini, la limita credibilului: „Cum de este cu putinta asa ceva astazi? intr-o tara civilizata, cultivata" Da, asa ceva este cu putinta si inca mai frecvent decat ne inchipuim, cu modalitatile si virtuozitatile pe care le descoperim, continuand lectura acestei carti. Abordarea pe care o face Veronique Moraldi denota multa finete in observarea comportamentelor, atat ale perversului descris in multiplele lui variante, cat si ale victimei sale. Cartea ei este o lucrare cu efect benefic si, in mod paradoxal, invioratoare, purtatoare a unei tonice vitalitati care le va face pe cititoare - si, de asemenea, de ce nu, pe cititori -, cel putin eu unul le urez acest lucru, sa vrea sa renunte la niste relatii in cadrul carora pare cu neputinta nu doar sa te respecti pe tine insuti, ci pur si simplu sa existi pe de-a intregul, din plin, avand sentimentul ca esti coautorul vietii tale.

JACQUES SALOME

Cuprins:
Prefata
Prolog

1 Perversul si strategia lui: punerea la punct a influentei
2 Teritoriile predilecte ale perversului
3 Cine este el? Cine este acest om?
4 Mic ghid lexical al perversului
5 Despartirea
6 Pe viitor, sau perioada de dupa pervers, sau cum sa eviti sa cazi din nou pe mana unui pervers

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fereste-te sa iubesti un pervers
Cartea Fereste-te sa iubesti un pervers in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fereste-te sa iubesti un pervers - Veronique Moraldi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa ne dezvoltam creativitatea - Brigitte Bouillerce, Emmanuel Carre Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Brigitte Bouillerce, Emmanuel Carre
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata