Caracterologie si grafologie

Caracterologie si grafologie - Radu Constantin, Andrei Athanasiu
Pret: 51,77 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaracterologie si grafologie
Comanda acum "Caracterologie si grafologie - Radu Constantin, Andrei Athanasiu" de pe libraria ishop la pretul de 51,77 lei
Descriere carte:
Cele trei aspecte - tipuri umane, devieri caracteriale, tendinte criminale (impotriva altora sau impotriva propriei fiinte) - tratate in acest volum, isi datoreaza prezentarea unei nevoi de cuprindere si intelegere a unor fatete aparent disparate ale fiintei umane, prin cautarea si, eventual, stabilirea unor punti de legatura intre manifestarile personalitatii.

La baza se afla structura caracterologica-tipologica, ce face ca un subiect sa aiba un anumit ritm si sa prefere anumite ritmuri, sa tinda spre anumite miscari, sa vada lucrurile sub un anumit unghi, sa valorifice anumite situatii.

Este vorba despre un nucleu de posibilitati, al unei orientari naturale catre un anumit tip de echilibru psihologic si fiziologic, catre un anume comportament si stil de existenta. Asadar, un ansamblu de virtualitati organizate intr-o configuratie, dar care se pot realiza sau nu, se pot actualiza sau nu, se pot specifica in mii de maniere foarte diferite, dupa mediu, moment, varsta, experienta, influenta, evenimente ale vietii etc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Caracterologie si grafologie
Cartea Caracterologie si grafologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Caracterologie si grafologie - Radu Constantin, Andrei Athanasiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata