Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac!

Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac! - Kim Kiyosaki
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac!
  • Autor: Kim Kiyosaki
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Seria Kiyosaki
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-669-500-1
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 15?22,8 cm
Comanda acum "Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac! - Kim Kiyosaki" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Pentru femeia care lupta cu insistenta sa-si castige independenta financiara... fara a mai depinde de un barbat, de familie, de o corporatie anume sau de guvern pentru a avea grija de ea.

Draga cititoare,
Femeie bogata este o carte despre investitii, pentru femei. De ce o carte de investitii scrisa doar pentru femei? Exista un motiv foarte bun.
S-o recunoastem, doamnelor, ceea ce functiona in cazul mamelor si bunicilor noastre nu mai merge in cazul nostru, al fiicelor si nepoatelor. Asadar, a sosit vremea ca femeile sa isi gestioneze cu mai mare intelepciune banii.
Pasiunea mea este sa invat si sa incurajez femeile sa-si asigure securitatea financiara si linistea mentala pe care le merita. Daca va doriti acest lucru, atunci sunt sigura ca aceasta carte va va fi de mare folos.
Cu multumiri,
Kim Kiyosaki


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac!
Cartea Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac! - Kim Kiyosaki" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Copil bogat, copil istet. Startul financiar in viata - Editia a III-a revizuita - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri