Cei 12 factori ai succesului in afaceri

Cei 12 factori ai succesului in afaceri - Kevin Hogan, Dave Lakhani, Mollie Marti
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCei 12 factori ai succesului in afaceri
Comanda acum "Cei 12 factori ai succesului in afaceri - Kevin Hogan, Dave Lakhani, Mollie Marti" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
?Ce s-ar intampla daca ai hotari sa iti incepi afacerea la care ai visat dintotdeauna? Ce s-ar intampla daca nu ti-ar pasa ce gandesc ceilalti? Ce s-ar intampla daca de data asta ai actiona? [...] Stim ca poti, pentru ca visurile sunt realizabile. Doar ca nu te-ai gandit la toate solutiile posibile.?Multi oameni permit limitarilor false sau aparente sa ii impiedice sa isi indeplineasca visurile. Pe de alta parte, toti sunt dornici de mai mult. Sa visezi nu este suficient, dar poate fi un bun inceput. Mai departe este nevoie de un plan, autodisciplina, actiuni directionate, perseverenta, tenacitate, pasiune si incredere. Nici un obiectiv nu este imposibil, ci doar, cel mult, dificil de atins. Uneori este nevoie de niste structuri de sprijin construite pe baza relatiilor cu oameni care te pot ajuta. Alteori este folositor exemplul unei persoane care a reusit deja sa obtina ceea ce doresti tu. Oricare ar fi limitele care te incorseteaza, ?Cei 12 factori ai succesului in afaceri? iti va oferi solutiile care ti se potrivesc si care te vor ajuta sa fii si sa ai ceea ce iti doresti cu adevarat.
Acesti factori sunt reali, puternici, masurabili si conduc la succesul de durata. Ei iti arata ca a cunoaste care iti sunt punctele forte nu este suficient; trebuie sa stii unde te afli, incotro te indrepti si sa actionezi pentru a obtine ce ti-ai propus.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cei 12 factori ai succesului in afaceri
Cartea Cei 12 factori ai succesului in afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cei 12 factori ai succesului in afaceri - Kevin Hogan, Dave Lakhani, Mollie Marti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vampirii energetici - Albert J. Bernstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Albert J. Bernstein
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri