Femei sub un copac rosu

Femei sub un copac rosu - Maria Tacu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemei sub un copac rosu
Comanda acum "Femei sub un copac rosu - Maria Tacu" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
?Maria Tacu este o scriitoare complexa care abordeaza teme cu miza morala intr-un stil simplu, adeseori in formula oralitatii, insa sustinut subtil de mitogeme care asambleaza cotidianul in schema ampla a povestilor perene. In romanul Femei sub un copac rosu pretextul diegetic este construit in jurul mitului orfic. Dar nu atit amanuntele derularii lui conteaza, cit responsabilitatile pe care le capata cel care asculta povestea pentru ca asa cum explica un personaj al cartii, o poveste bine spusa ajunge in Rai , iar pina acolo actioneaza fara menajamente, schimbind traseul vietuitor al receptorului, condamnat sa ia parte la o intimplare care l-a facut prizonier. Ca si in celelalte romane ale sale si aici scriitoarea dezvolta sensibilitatile universului feminin din unghiul insolit al unui narator extrem de atent la detalii si totodata emotionat, acestea fiind de altfel cele doua dimensiuni ale scriiturii sale: luciditatea de tip realist si sensibilitatea lirica (Maria Tacu este si poeta), paradoxal imbinate intr-o constructie veridica despre realitati banale si sensurile lor profunde." (Doina Rusti)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femei sub un copac rosu
Cartea Femei sub un copac rosu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femei sub un copac rosu - Maria Tacu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere (editie de lux - 8 volume cartonate) - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Eminescu
380,00 lei
Divanul persian - Mihail Sadoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihail Sadoveanu
5,18 lei
Colonia Penitenciara Oranj - CUSNARENCU George Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
CUSNARENCU George
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana