Fascism si comunism

Fascism si comunism - Francois Furet, Ernst Nolte
Pret: 18,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFascism si comunism
Comanda acum "Fascism si comunism - Francois Furet, Ernst Nolte" de pe libraria ishop la pretul de 18,52 lei
Descriere carte:
O carte edificatoare si pasionanta despre cele doua mari orori ale secolului XX care, inainte de a sfarsi lamentabil, au exercitat o anumita putere de fascinatie asupra multimilor, ca si asupra unor intelectuali.

Rezultata dintr-un dialog polemic intre doi istorici, unul francez, Francois Furet, celalalt german, Ernst Nolte, ea pune in lumina atat originea comuna a celor doua tipuri de extremism si totalitarism, cat si interdependenta lor in timp, in conditiile unei "rivalitati complementare" sau "complicitati beligerante". Ea incurajeaza, in consecinta, un examen paralel al fascismului si al comunismului si sugereaza o masura egala in judecarea crimelor comise in numele lor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fascism si comunism
Cartea Fascism si comunism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fascism si comunism - Francois Furet, Ernst Nolte" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie