Fantasmele erotice ale barbatilor

Fantasmele erotice ale barbatilor - Nancy Friday
Pret: 46,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFantasmele erotice ale barbatilor
Comanda acum "Fantasmele erotice ale barbatilor - Nancy Friday" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:


"In fantezia mea de baza apare acelasi decor "? o zona impadurita langa un izvor, cu un mal plin de iarba. Trei adolescente stau pe iarba. Eu le urmaresc din spatele unui copac de pe partea cealalta a raului. Rareori intru in contact cu ele, de obicei privesc si ascult. Uneori isi dau jos dresurile [...] Una, de exemplu, poarta portjartier, in timp ce alta niste simple benzi adezive. [...]. O data sau de doua ori am fost martorul unor scene de lesbianism delicat. Cateodata chiar se masturbeaza!..."

***

Fantasma de mai sus este una dintre cele mai "nevinovate" din carte. Grupate pe capitole, fantasmele a 200 de barbati din cei 3 000 intervievati sunt prezentate cititorului fara cenzura, in limbajul cel mai direct. Efectul erotic este de extrema intensitate atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Ziarista Nancy Friday a devenit celebra inca de la prima sa carte, My Secret Garden (1973), unde prezinta fanteziile sexuale ale femeilor, care s-a vandut in peste doua milioane de exemplare. Urmatoarele sase carti s-au bucurat de un succes comparabil.

Ea scrie:
In timp ce fanteziile sexuale ale multor barbati mi-au oferit placere si mi-au starnit emotii dupa prima lectura, altele [...]. m-au speriat. Revarsarile lor necenzurate pareau ca vor sa ma socheze [...].. M-am trezit in postura sotului victorian care-si incuraja sotia sa-i marturiseasca tot ce simte, iar cand aceasta se conforma, sfarsea prin a fi parasita.
[...]
Fantezia reprezinta a o harta a dorintei, a puterii, a eliberarii si a lucrurilor obscure; calea de navigare pe care o inventam pentru a ne strecura printre recifurile anxietatii, ale sentimentului de vina si ale inhibitiei. Este un rezultat al activitatii constientului, cauzat insa de presiunile inconstientului. Fascinatia nu provine din bizareria fantasmelor noastre, ci din concretetea lor; fiecare dintre ele ne ofera a imagine coerenta si consistenta a personalitatii "? a inconstientului "? persoanei care a inventat-o, chiar daca individul respectiv o considera doar o toana de moment.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fantasmele erotice ale barbatilor
Cartea Fantasmele erotice ale barbatilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fantasmele erotice ale barbatilor - Nancy Friday" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iubiri Vrajitoare - Jelloun Tahar Ben Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Jelloun Tahar Ben
18,00 lei
In trei. Un laborator sentimental - Jean-Francois Briant, Mireille Cretinon, Catherine Stoessel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Jean-Francois Briant, Mireille Cretin...
0,00 lei
Teama de zbor - Erica Jong Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Erica Jong
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica