Factorul aladdin

Factorul aladdin - Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFactorul aladdin
Comanda acum "Factorul aladdin - Jack Canfield, Mark Victor Hansen" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
?V-AU VINDECAT SUFLETUL CU SUPA DE PUI. Acum, geniala echipa motivationala a lui Canfield si Hansen dezvaluie secretul prin care puteti obtine orice va doreste inima.?
? Ken Blanchard, scriitor

Orice este posibil... daca indraznesti sa ceri!

Fericire personala. Implinire creativa. Succes profesional. Eliberare de frica ? si promisiunea unor noi bucurii pe care nu trebuie decat sa le ceri.
Avem la indemana abilitatea de a obtine aceste lucruri. Factorul Aladdin: izvorul magic al sigurantei de sine, al dorintei ? si al vointei de a cere ? ne permite sa ne indeplinim visurile. Acum, autorii motivationali de succes Jack Canfield si Mark Victor Hansen ne prezinta Factorul Aladdin ? si ne indruma sa il punem in aplicare in vietile noastre.
Factorul Aladdin ne ajuta sa nu pierdem oportunitati esentiale, identificand principalele obstacole care ne impiedica sa cerem si invatandu-ne tehnici simple pentru a le depasi. Cu povesti pline de inspiratie despre oameni care au avut succes cerand ceea ce isi doreau, aceasta carte ne arata cum sa provocam schimbari in vietile noastre ? indiferent de piedicile cu care ne confruntam. Si, prin intermediul acestei cunoasteri, putem culege bogatiile unei vieti traite cu adevarat ? o comoara care nu izvoraste din lampa fermecata, ci din inima.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Factorul aladdin
Cartea Factorul aladdin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Factorul aladdin - Jack Canfield, Mark Victor Hansen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O idee geniala - Foster Jack Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Foster Jack
15,30 lei
Cartea abundentei - John Randolph Price Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Randolph Price
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala