Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a

Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a - M. Scott Peck
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a
Comanda acum "Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a - M. Scott Peck" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Cu o rara combinatie de profunda cunoastere psihologica si spiritualitate, Peck ne vorbeste despre alegerile pe care le facem si de deciziile pe care le luam in viata cotidiana, precum si despre principiile etice ce pot afecta insasi supravietuirea umanitatii: diferenta dintre bine si rau, infrangerea narcisismului, trairea si acceptarea consecintelor pe care le au actiunile noastre, atitudinea in fata mortii.

?Cartile scrise de Dr. Peck au facut dovada constiintei sale mereu vii si a gandirii sale tot mai indraznete. In fiecare dintre ele putem gasi ceva util, ceva care ne poate inspira in propria noastra lupta de a ne modela viata spirituala. Cartea de fata, sunt convinsa, va aduce perspective noi si profunde, care sa ne calauzeasca in aceasta calatorie continua.? - Fannie LeFlore, editor 

Drumul catre tine insuti si mai departe reprezinta o culme in creatia de o viata a dr. M. Scott Peck. Prin intermediul ei, suntem condusi catre o intelegere superioara a modului de a trai o viata bogata si implinita intr-o lume plina de stres si de anxietate.
Cu o rara combinatie de profunda cunoastere psihologica si spiritualitate, Peck vorbeste despre alegerile pe care le facem si deciziile pe care le luam in viata cotidiana, precum si despre principiile etice ce pot afecta insasi supravietuirea umanitatii: diferenta dintre bine si rau, infrangerea narcisismului, a iubi si a fi iubit, trairea si acceptarea consecintelor pe care le au actiunile noastre, atitudinea in fata mortii.
M. Scott Peck este un adevarat ghid in aventura reprezentata de viata, cunoastere si evolutie spirituala ? un maestru al nuantelor psihologice intime ale fiintei umane. Cartea contine profunzime si forta, de la primul capitol pana la concluzia sa poetica si expresiva, fiind ea insasi o aventura in sine.

Morgan Scott Peck (1936-2005) a fost un cunoscut si apreciat psihiatru si autor american.
A absolvit Friends Seminary in 1954, Harvard in 1958 si a obtinut titlul de doctor in medicina in 1963, la Case Western Reserve University . De-a lungul carierei sale de psihiatru, a ocupat diverse functii administrative guvernamentale. A fost director la New Milford Hospital Mental Clinic si a practicat psihiatria in cadrul unui cabinet particular in New Milford, Connecticut.
Lucrarile lui Peck reprezinta o sinteza a experientei obtinute din practica psihiatrica si a unei puternice si distincte perspective religioase. Una dintre convingerile sale este ca oamenii in care salasluieste raul isi ataca semenii in loc sa se confrunte cu propriile lor esecuri. Parerile sale religioase au fost criticate de anumiti fundamentalisti crestini (de exemplu, Debbie Dewart).
In 1984, Peck a colaborat la infiintarea Foundation for Community Encouragement , o fundatie nonprofit de educatie publica, a carei misiune declarata a fost de ?a invata indivizii si organizatiile principiile comunitatii?. Fundatia si-a incetat functionarea in 2002.
In 1994, Peck si sotia sa, Lily Ho (de care s-a desparsit in 2004) au primit Premiul International pentru Pace al Comunitatii lui Hristos .
Prima si cea mai cunoscuta carte a lui M. Scott Peck este The Road Less Traveled ( Drumul catre tine insuti ), care s-a vandut in peste sapte milioane de exemplare. Alte lucrari cunoscute si apreciate sunt: The Different Drum , The Friendly Snowflake , Meditations From the Road , In Search of Stones .
Din opera lui M. Scott Peck, la editura Curtea Veche au mai aparut Drumul catre tine insuti (2001) si Psihologia minciunii (2004).Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a
Cartea Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul catre tine insuti si mai departe. Evolutia spirituala intr-o epoca a anxietatii - Editia a II-a - M. Scott Peck" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dezvolta liderul din tine - John Maxwell [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Maxwell [seria]
11,87 lei
Bondarii Nu Pot Sa Zboare - SISKIND Barry, Trad. GRADINARU Ariadna Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
SISKIND Barry, Trad. GRADINARU Ariadna
13,41 lei
Incepe sa gandesti - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala