Fa-I sa cumpere!

Fa-I sa cumpere! - Harry Washburn, Kim Wallace
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFa-I sa cumpere!
Comanda acum "Fa-I sa cumpere! - Harry Washburn, Kim Wallace" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Harry Washburn si Kim Wallace, pionieri ai noii stiinte de vanzare ThoughtScanTM, revolutioneaza lumea vanzarilor cu o strategie uimitoare si puternica de a furniza produse, servicii si idei.
Bazandu-se pe mai mult de douazeci de ani de studii si experienta practica in prima linie din domeniul vanzarilor, marketingului si publicitatii, autorii isi concentreaza atentia, in acest volum, pe procesul de cumparare, din punctul de vedere al consumatorului. Prin prisma unor tehnici de ultima ora, provenind in mare masura din NLP, testate practic in diverse domenii, de la divertisment si pana la industria sanatatii, se analizeaza pas cu pas decizia de cumparare, aratandu-ti cum sa identifici cele trei profiluri dominante ale cumparatorului (Comandant, Ganditor si Privitor) si permitandu-ti sa planifici procesul de vanzare astfel incat acesta sa aiba impactul maxim. Sustinandu-si principiile cu o serie inedita de studii de caz, lucrarea ofera solutii pentru a te elibera de vechile modele devenite clisee, pentru a construi relatii noi si pentru a transforma potentialii clienti in consumatori loiali.

Nu rata aceasta carte: viitorul tau ca profesionist in vanzari, dar si al afacerii tale, trebuie sa se bazeze pe un proces de vanzare inteligent si infailibil!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fa-I sa cumpere!
Cartea Fa-I sa cumpere! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fa-I sa cumpere! - Harry Washburn, Kim Wallace" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Esentialul despre promotii - Don E. Schultz, William A. Robinson, Lisa A. Petrison Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Don E. Schultz, William A. Robinson, ...
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate