Europa centrala

Europa centrala - Cornel Ungureanu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEuropa centrala
Comanda acum "Europa centrala - Cornel Ungureanu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cornel Ungureanu s-a nascut la Lugoj in 1943. Este profesor la Universitatea de Vest din Timisoara, critic si istoric literar, a fost cronicar literar al revistei Orizont intre 1963-2003. A fost premiat de Uniunea Scriitorilor pentru volumele La umbra cartilor in floare (1975), Contextul operei (1979), Proza romaneasca de azi (1985) si Mircea Eliade si literatura exilului (1995). Cercetarile sale consacrate literaturilor Europei Centrale au fost reunite in Imediata noastra apropiere (I, 1980; II, 1990) si Mitteleuropa periferiilor (2001). Este autorul antijurnalelor: A murit in Tibet (1998), Despore regi, saltimbangi si mainute (I, 2001; II, 2003; III, 2004). Este presedinte al Consiliului de Conducere al fundatiei A treia Europa. Studiile sale au fost traduse in Germania, Ungaria, Serbia etc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Europa centrala
Cartea Europa centrala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Europa centrala - Cornel Ungureanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Politica si dezvoltare. Romania incotro? - Lazar Vlasceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Lazar Vlasceanu
0,00 lei
Balul mascat - Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies
0,00 lei
Ce am fost: cum au pierdut Statele Unite suprematia in lumea pe care au inventat-o si cum o pot redobindi - Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica