Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti

Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti - Lynne Brennan
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti
  • Autor: Lynne Brennan
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Carti-Cheie
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-606-588-173-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 296
  • Format carte: 13 ? 20 cm
Comanda acum "Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti - Lynne Brennan" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
CE SE CUVINE (SAU NU) SA FACETI

Aveti un job care, prin natura lui, va determina sa intalniti mereu oameni necunoscuti? Va doriti sa afisati intotdeauna incredere, sa convingeti si sa faceti cea mai buna impresie?

Daca trebuie sa va reprezentati compania la diferite evenimente sociale, sa mergeti la intalniri cu clientii sau cu persoanele publice ori sa participati la reu-niuni ample sau mese de afaceri, trebuie sa aratati, sa comunicati si sa va comportati impecabil. Insa daca manifestati ignoranta sau aveti o conduita nepotrivita, va veti periclita sansele de reusita.

Cartea de fata include nenumarate sfaturi realiste si tehnici testate, cu ajutorul carora veti obtine beneficii multiple.

Veti afla: cum sa vorbiti persuasiv fata in fata si sa comunicati clar prin telefon si e-mail ? cum sa va imbracati adecvat ? cum sa organizati si sa mediati intalniri de afaceri eficiente ? cum sa va intelegeti cu oamenii dificili si sa rezolvati reclamatiile ? cum sa va slefuiti deprinderile necesare pentru conferinte, targuri si alte evenimente ? cum sa va comportati la masa ? cum sa evitati tabuurile sociale ? cum sa respectati obiceiurile oamenilor de afaceri straini ? cum sa va adresati persoa-nelor importante ? cum sa depasiti situatiile neprevazute si? multe altele.

Lynne Brennan conduce o companie de succes, numita Business Etiquette International, cu sediul in Surrey, Marea Britanie. Institutia ofera programe de dezvoltare personala si de instruire in eticheta pentru afaceri. Profesia ei presupune consilierea directorilor executivi pe aceasta tema, iar printre clienti se numara McDonald?s.

Vreme de peste zece ani, Lynne Brennan a sustinut seminare si sesiuni de consultanta, atat private, cat si de grup, ajutand multi oameni sa-si corecteze comportamentul si sa-si maximizeze rezultatele profesionale.

Lynne Brennan impresioneaza prin atitudinea, profesionalismul si abilitatea cu totul remarcabila de a interactiona cu oamenii de afaceri de la orice nivel, atat din Marea Britanie, cat si din alte tari.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti
Cartea Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eticheta in afaceri pentru secolul XXI. Ce se cuvine (sau nu) sa faceti - Lynne Brennan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Primii Pasi In Franciza - Driga Corina, Driga Eugen Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Driga Corina, Driga Eugen
14,90 lei
Maniere si obiceiuri europene de business -  Mary Murray Bosrock Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Mary Murray Bosrock
33,25 lei
Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Larry Bossidy, Ram Charan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri