Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri

Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri - Brian Tracy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri
  • Autor: Brian Tracy
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: C&a - Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: Am_79
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri - Brian Tracy" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
De ce unii oameni au un succes mai mare in afaceri decat altii? De ce unele companii se dezvolta intr-un ritm vertiginos in timp ce altele dau faliment? Brian Tracy, renumitul orator si scriitor specializat in stiinta afacerilor, a descoperit raspunsurile la aceste intrebari extrem de dificile. In acest ghid practic, el prezinta o serie de principii sau legi universale care stau la baza succesului oamenilor de afaceri de pretutindeni.

Tracy ofera cititorilor o gama larga de sfaturi practice structurate in 100 de legi usor de inteles si de aplicat, acoperind domeniile majore ale afacerilor si ale muncii in general. Totodata, pune la dispozitie numeroase exemple din viata reala pentru a ilustra modul in care functioneaza fiecare lege in lume, precum si indicatii si exercitii practice pentru aplicarea ei in viata si in munca dvs.

Usor de citit, usor de inteles si usor de aplicat, Cele 100 de legi absolute ale succesului in afaceri este un ghid simplu si clar asupra modului in care functioneaza de fapt lumea afacerilor in prezent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri
Cartea Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele 100 De Legi Absolute Ale Succesului In Afaceri - Brian Tracy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gratuit. Viitorul unui pret revolutionar - Chris Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Chris Anderson
36,10 lei
Cartea dragostei Avon - Alice Nastase Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Alice Nastase
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri