Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil

Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil - Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
Pret: 24,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Comanda acum "Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil - Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu" de pe libraria ishop la pretul de 24,00 lei
Descriere carte:
"Intre un Cod civil si o natiune se formeaza un cuplu, ia nastere o casatorie. Nimic asemanator pentru o lege, chiar o mare lege. Relatia unui Cod civil cu natiunea sa cere un plus de romantism: este intr-un fel chiar o relatie de dragoste" (J. Carbonnier).

Asa ne si explicam emotia pe care o incercam acum la zenitul Codului de la 1864. Acest Cod civil nu este un cod printre multe altele. El pastreaza memoria trecutului si face parte din istoria noastra; el poarta amprenta predecesorilor nostri.

Ovidiu Ungureanu este profesor universitar la Facultate de Drept "Simion Barnutiu" din Sibiu, iar Cornelia Munteanu este lector universitar la aceeasi facultate, unde predau Drept civil. Partea generala, Persoanele si Drepturile reale.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cartea Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil - Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Uzucapiunea sau prescriptia achizitiva - Traian Darjan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Traian Darjan
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil