Engleza tematica

Engleza tematica - Hans G. Hoffman, Marion Hoffmann
Pret: 20,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEngleza tematica
Comanda acum "Engleza tematica - Hans G. Hoffman, Marion Hoffmann" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
Hobby sau necesitate profesionala, studiate la nivel elementar, in cadru liceal sau universitar, limba engleza, cultura si civilizatia britanica si corespondentele acestora "de peste ocean" va vor ridica de-a lungul timpului tot mai multe semne de intrebare, tot mai multe provocari, pe masura ce va veti aventura in aprofundarea studiului lor.
Este exact ce are in vedere si cartea celor doi autori germani, o lucrare originala, de referinta indiferent de perspectiva abordarii (cum spuneam, "hobby" sau "necesitate profesionala"), aplicand unor TEME PARTICULARE ALE CULTURII SI CIVILIZATIEI ANGLO-AMERICANE - sistemul politic din "insula" si din "state", problemele sociale (somaj, saracie, criminalitate s.a.m.d.), mediul inconjurator, literatura si artele, filosofia, economia sau stiintele naturii s.a. - precizarile lingvistice specifice (uneori cu tenta de jargon), intarite de un consistent bagaj informational, de actualitate, si, nu in ultimul rand, cu un dram de umor. Mai mult decat o suma de "mici dictionare tematice" (in care, oricum, cuvintele sunt prezentate in traducere si transcriere fonetica), volumul, CUPRINZAND CIRCA 15 000 DE CUVINTE SI EXPRESII CE ACOPERA 150 DE TEME DE LARG INTERES si pentru a carui elaborare au fost consultate si selectionate texte de amploare (fara a le omite pe cele de stricta actualitate), ofera un numar covarsitor de CONTEXTUALIZARI, prezentand si ASOCIERILE CU ALTE CATEGORII GRAMATICALE, ca si cateva sute de CASETE LINGVISTICE (cuprinzand referinte speciale, idiomatice, argotice, familii de cuvinte, campuri lexicale, probleme fonetice).
Lucrarea are in vedere si diferentele de ortografie si pronuntie intre "englezele vorbite pe cele doua maluri ale Atlanticului" - numind aici "British English"(BE), respectiv "American English" (AE) -, pe care, chiar daca nu le semnaleaza explicit in cuprinsul capitolelor tematice, le cumuleaza in sectiunea ei finala.

Omul; Familia; Mancare, bautura, imbracaminte; Sanatatea; Locuinta; Ordinea sociala; Probleme sociale; Stiinte sociale; Educatie; Conceptia despre lume; Arta si literatura; Timp liber si recreere; Universul; Pamantul; Organisme vii; Stiinta; Tehnica; Informatie si comunicatii; Mijloace de transport; Economia; Diferente de ortografie intre engleza britanica si engleza americana; Diferente de pronuntie intre engleza britanica si engleza americana; Scrierea fonetica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Engleza tematica
Cartea Engleza tematica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Engleza tematica - Hans G. Hoffman, Marion Hoffmann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Verbe speciale ale limbii engleze - Ion Vladoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Ion Vladoiu
22,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza