Engleza fara greseli

Engleza fara greseli - Lionel Dahan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEngleza fara greseli
Comanda acum "Engleza fara greseli - Lionel Dahan" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
Daca in cadrul unor conversatii informale si elementare duse in limba engleza greselile gramaticale si de vocabular sunt dintre cele benigne, in masura in care nu denatureaza intelegerea sensului, cu totul altfel se petrec lucrurile atunci cand incercam o exprimare mai precisa, in domenii sau situatii in care engleza ne rezerva capcane de neevitat. Si asta in pofida anilor de studii si a practicii. Chiar daca nu atat de grave, dar frecvente, erorile "comise" la acest nivel creeaza o imagine defavorabila asupra capacitatilor noastre lingvistice. Iar daca asemenea erori se perpetueaza si in scris ele devin chiar de neiertat, riscand, neremediate, sa afecteze progresele lingvistice.

Semnele fonetice; Principalele abrevieri; Vocabular roman-englez; Vocabular englez-roman; Gramatica ("gramatica preventiva": adjectivul, articolul hotarat, articolul nehotarat, genul, numarul, ordinea cuvintelor, prepozitiile, cuantificatorii, pronumele relative, verbul, raspunsurile scurte; "exercitii gramaticale comentate si corectate"); Ortografia (recapitularea regulilor; "problem words"); Pronuntia (recapitularea regulilor; "problem words"); 150 de teste de control de tipul "vanati greseala", cu solutii).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Engleza fara greseli
Cartea Engleza fara greseli in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Engleza fara greseli - Lionel Dahan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pocket English Dictionary - Ed. Longman Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Ed. Longman
24,90 lei
Limba engleza. Curs intensiv  - Mariana Taranu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Mariana Taranu
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza