Empatia in psihoterapie

Empatia in psihoterapie - Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Leslie S. Greenberg
Pret: 65,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEmpatia in psihoterapie
Comanda acum "Empatia in psihoterapie - Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Leslie S. Greenberg" de pe libraria ishop la pretul de 65,55 lei
Descriere carte:
Empatia are un rol esential in demersul profund uman pe care-l presupune psihoterapia. Coordonatorii si autorii volumului analizeaza aceasta variabila terapeutica prin prisma diferitelor orientari teoretice, care merg de la psihologia Sinelui la orientarile psihodinamice, centrate pe client, experientiale, feministe, umaniste, cognitiv-comportamentale, transculturale, postmoderniste si ale psihologiei dezvoltarii. Mai mult, volumul de fata aduce si o prezentare substantiala a curentului important si in dezvoltare care priveste integrarea psihoterapiei. Cuprinzand atat exemple clinice, cat si rezultatele cercetarilor semnificative asupra empatiei, concept important, dar adesea obscur, capitolele din acest volum se completeaza in sensul clarificarii teoriei si ofera cititorilor un mijloc pentru aprofundarea intelegerii privind tehnica psihoterapiei.

Arthur C. Bohart este psihoterapeut si profesor la California State University si Saybrook Graduate School and Research Center din San Francisco. A publicat numeroase studii despre integrarea psihoterapiei, experimentarea in psihoterapie, empatia, constructivismul, terapia de cuplu si rolul clientului ca autovindecator. Printre cartile publicate se numara Foundations of Clinical and Counseling Psychology, Personality si How clients make therapy work: The process of active self-healing.

Leslie S. Greenberg practica psihoterapie experientiala si este profesor de psihologie la Universitatea York din Toronto. Greenberg a fost presedinte al International Society for Psychotherapy Research, este printre primii terapeuti care au aplicat terapia centrata pe emotii in activitatea clinica cu familii si a publicat numeroase articole privind procesul schimbarii in psihoterapie. A colaborat la numeroase carti printre care Emotion in Psychotherapy, Emotionally Focused Therapy for Couples si Facilitating Emotional Change: The Moment by Moment Process.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Empatia in psihoterapie
Cartea Empatia in psihoterapie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Empatia in psihoterapie - Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Leslie S. Greenberg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Testarea psihologica - Susana Urbina Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Susana Urbina
46,55 lei
Manual de consiliere - Richard Nelson-Jones Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Richard Nelson-Jones
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie