Comportamentul agresiv

Comportamentul agresiv - Gabriela Marian Alexandrina Baloescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComportamentul agresiv
Comanda acum "Comportamentul agresiv - Gabriela Marian Alexandrina Baloescu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Boala mentala este utilizata adesea ca explicatie pentru comportamentul antisocial si violent. Destul de frecvent subiectele din mass-media legate de tulburarile mentale se refera la faptul ca persoanele cu asemenea tulburari sunt considerate ca antisociale, criminale sau violente. In filme, emisiuni TV sau in literatura persoana cu boala mentala este adesea descrisa ca fi ind periculoasa. Aproape ca orice aluzie sau suspiciune de boala mentala este adusa in centrul atentiei ca o cauza posibila a comportamentului violent. De aceea, perceptia publica este asociata cu ideea ca toate persoanele cu boala mentala sunt potential periculoase, chiar si in conditiile cunoasterii mai largi a acestor tipuri de tulburari mentale, rezultatul fiind stigmatizarea si rejectia sociala. Defapt persoanele cu boala mentala sunt de doua ori si jumatate victime ale violentei comparativ cu populatia generala. Riscul pentru violenta este prezent intr-o mica masura la pacientii cu boala mentala severa si persistenta sau cu simptome specifice insuficient controlate terapeutic. In cea mai mare parte indicatorii violentei printre persoanele cu boala mentala sunt aceiasi ca si pentru populatia generala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comportamentul agresiv
Cartea Comportamentul agresiv in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comportamentul agresiv - Gabriela Marian Alexandrina Baloescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnici de hipnoterapie - Arreed Barabasz, John G. Watkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Arreed Barabasz, John G. Watkins
47,45 lei
Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni - Peter J. Hawkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Peter J. Hawkins
36,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie