El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna

El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna - Allan Pease, Barbara Pease
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEl e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna
Comanda acum "El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna - Allan Pease, Barbara Pease" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna descrie cercul vicios in care se invartesc mii de femei si de barbati, amenintandu-se unul pe celalalt cu cicaleala, cu minciunile, cu santajul emotional, cu obice-iurile proaste, cu prejudecatile. Iesirea din acest cerc vicios este posibila numai daca sunteti in cunostinta de cauza. Mai intai trebuie sa acceptati ca in fata dumneavoastra se afla un(o) necunoscut(a), o fiinta care poate fi minunata cu conditia sa-i cititi cu atentie manualul de utilizare, dupa care veti fi gata sa invatati o noua limba, masculina sau feminina, dupa caz.
Inarmati cu aceste instrumente, cu multa bunavointa si cu rabdare, recunoscandu-va cu sinceritate in exemplele date, veti fi gata sa porniti intr-o aventura a cunoasterii plina de adevaruri simple, presarata cu bancuri, cu maxime si mai ales cu solutii clar exprimate si simplu de aplicat.
Folositi aceasta carte ca pe un simulator al vietii de cuplu si veti intelege ca niciodata nu e prea tarziu pentru a trai fericirea in doi.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna
Cartea El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna - Allan Pease, Barbara Pease" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scapa de singuratate, renunta la prejudecati - Helen Gurley Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Helen Gurley Brown
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie