Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti

Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti - Dr. Tanya Byron
Pret: 16,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEduca-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti
Comanda acum "Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti - Dr. Tanya Byron" de pe libraria ishop la pretul de 16,15 lei
Descriere carte:
"Azi a luat o nota mica la matematica. Ieri s-a batut cu un coleg de scoala. In camera lui e mereu dezordine. Nu ma pot intelege deloc cu el... Face numai rele."

Ce-ar fi daca, macar pentru o zi, ati renunta la atitudinea negativista si ati incerca sa va bucurati pur si simplu de copilul dumneavoastra? Atitudinea pozitiva atrage dupa sine consecinte pozitive - o demonstreaza cu argumente solide atat teoriile psihologiei, cat si experienta cotidiana a fiecaruia dintre noi. Educa-ti pozitiv copilul este un suport pentru toti parintii care isi asuma responsabil provocarile educarii propriilor copii, pledand pentru consecventa impunerii comportamentelor pozitive. Cartea este un excelent instrument de educare a parintilor, nu doar prin prisma informatiilor oferite, cat mai ales prin tonul expunerilor. In dubla sa calitate de consilier si de parinte, autoarea, dr Tanya Byron, reuseste sa fie, pe parcursul intregului ei text, extrem de convingatoare, alternand cu deosebita migala argumentele teoretice cu acelea practice... O lectura indispensabila oricarui adult pentru care cresterea si educarea unui copil constituie o prioritate si nu un demers facultativ.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti
Cartea Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti - Dr. Tanya Byron" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti